Női Kabát- Az Ön alkatára szabott elegancia

Az első benyomás egyszeri és megismételhetetlen…

 

A csinos, elegáns, időtlen eleganciát sugárzó, kabát kiváló kezdőmondat lehet helyettünk! 

Megjelenésünk első pillanatában kialakul rólunk egy kép, ami szavak nélkül is sokat elárul rólunk.

A különleges női kabát  kifinomultságot, eleganciát, egyediséget sugárzó, szívet dobogtató. Gyönyörű formája diszkréten átölel, felmelegíti a lelkünket is a hideg napokon. 

Bejelentkezés szalonunkba
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Milyen egy jó kabát?

 

Mindenkinek más, lehet ez egy jó hétköznapi viselet vagy akár ünnepi alkalmakra megalkotott mestermű. A lényeg, hogy Ön nagyon szeresse, biztos pontot jelentsen az öltözködésében.

Amikor eljön az idő, hogy egy szép szövetkabátot varrassunk magunknak, általában hosszútávra gondolkodunk tehát az alapanyagot úgy érdemes kiválasztani, hogy minőségi, időtálló alapanyag legyen. Nálunk kizárólag gyapjú és kasmír szövetek kaphatóak.

Én azt gondolom, hogy igazán szép kabátot csak természetes kelmékből érdemes készíteni, mert az az időtálló. 

Mennyi időbe telik egy  kabát elkészítése?

 

Egy igazi különleges, minden igényt kielégítő szépség megalkotásához bizony időre van szükségünk, lekötöttségi időszakainktól függően 3-6 hét.

Nálunk a kabátok rengeteg kézimunkával a régi jól bevált technológiákat ötvözve a mi új, csak ránk jellemző készítési módszereinkkel készülnek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© 2016 SomodiAgnes.com

Kérjen időpontot az alábbi űrlap segítségével!

Szalonunk címe: Budapest I. kerület, Fortuna utca 15. földszint 2.

Hatóságilag kötelező értesítés: Weboldalunk nem küld rendszer üzeneteket, csak is eDm leveleket. Az "elfogadom a szabályzatot" gomb megnyomása után Ön beleegyezik elektronikus hírlevelünk kiküldésébe az Ön részére, melyről bármikor kötelezettség nélkül leiratkozhat.