A ruhavarratás  a kifinomult, megjelenésére gondot fordító nő kelléktárának elengedhetetlen alkotórésze.

Bejelentkezés szalonunkba

Az Ön személyiségével harmonizáló, alkatára varrott,  stílusos ruha az első mondat Ön helyett, sokat elmond Önről szavak nélkül is.

 

A jól megtervezett, személyre szabott ruha tükrözi életszemléletét, gondolatait az életben elfoglalt helyéről, szerepéről. 

A megjelenésünkkel bizonyos viselkedési formákra ösztönözzük embertársainkat.

Somodi Ágnes Divatszalon

Ajándékutalvány

Ruhavarrásra

Amikor eljön a pillanat...

Amikor élvezni szeretné az Önre szabott ruha minden előnyét, ennek eleganciáját és kényelmét, sikkes, csak Önre jellemző egyéni stílusával szeretne kitűnni a tömegből , érdemes a ruhavarratás felé fordulni.

A ruhavarratás szenvedéllyé válik, ez a szenvedély egyre jobban az életünk részévé válik, egyfajta életstílussá alakul át. 

A mérték után készült ruha sikkes, minőségi, kortalan darab, melyet időről-időre elővéve is szívesen visel és biztos pontot jelent az öltözködésében!​

Az első találkozásunkkor jónéhány kérdést tisztáznunk kell, hogy az elkészült ruha minden porcikájában Önről szóljon.

Ez a konzultációnk kb. 2 órát szokott igénybe venni. Én azt tapasztalom, hogy ez egy érdekes utazás a különböző stílusok, színek, formák, fazonok világában, de legalább annyira érdekes utazás ez lelkünk világában is. 

A legfontosabb, hogy ekkor kialakul közöttünk egy bizalmi kör szövetségre lépünk egymással elkezdünk haladni a kitűzött célunk felé.

Néhány hét elteltével testet öltenek terveink, megszületik a hőn áhított ruha.

Várjuk szeretettel szalonunkban!

Bejelentkezés szalonunkba
Iratkozzon fel most hírlevelünkre!

© 2016 SomodiAgnes.com

Kérjen időpontot az alábbi űrlap segítségével!

Szalonunk címe: Budapest I. kerület, Fortuna utca 15. földszint 2.

Hatóságilag kötelező értesítés: Weboldalunk nem küld rendszer üzeneteket, csak is eDm leveleket. Az "elfogadom a szabályzatot" gomb megnyomása után Ön beleegyezik elektronikus hírlevelünk kiküldésébe az Ön részére, melyről bármikor kötelezettség nélkül leiratkozhat.

Ruhavarrás Somodi Ágnes Divatszalon