Ami boldoggá tesz, az megszépít!

Alapruhatár szolgáltatásunk a különlegességről szól.

Arról, hogy csinos, magabiztos nőként élhessük meg a hétköznapjainkat, ünnepnapjainkat. Hogy a személyre szabott ruhatárunkban önmagunk lehessünk.

Ha stílusos hölgyként elérkezett arra a pontra, hogy szívesen áldozna magára, ruháira, hogy kinézete olyan legyen, amilyet szeretne, s emellet nem utolsó szempont a kényelem sem, akkor az alapruhatár szolgáltatásunk Önnek szól!

Természetes, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így az elkészült ruhák időtállók lesznek. Amellett, hogy az Ön igényeihez alakítjuk a ruhatára darabjait, figyelünk az alkati sajátosságaira is.

Figyelembe vesszük kedvenc színeit, azt, hogy mi tetszik Önnek. Ilyenkor minden Önről szól. Az alapruhatár darabjai egytől-egyig harmonizálni fognak Önnel és stílusával.

Bejelentkezés konzultációra

Hogyan kezdünk bele a ruhatár felépítésébe?

Azok a hölgyek, akik bejelentkeznek az alapruhatár szolgáltatásunkra, szívesen mesélik el, mi vezetett ahhoz, hogy minket felkeressenek.

Ez általában összefüggésbe van azzal, hogy megváltozott az alakjuk, plusz kilók kúsztak fel rájuk, esetleg más testi elváltozások történtek, és összefüggésben van azzal is, hogy megunták a tiszta poliészter, műanyag textileket, mellyel elárasztották a hazai ruhaboltokat. Szeretnének igényesen, jó ízléssel öltözködni, s nem utolsósorban a koruknak megfelelő ruhákban.

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!

Fedezze fel szalonunk különleges, titokzatos hangulatát. Kalandozzon velünk a mérték utáni ruhakészítés világába.

Hétről-hétre bepillantást nyerhet munkáinkba, legújabb anyagválasztékunkba.

.

Az, hogy kinek milyen összeállítást fogunk készíteni, az függ attól, hogy mi a munkája, milyen alkalmak vannak az életében. Így alakul ki az, hogy van, akinek a kollekciójában a blézerek lesznek túlsúlyban szoknyával, nadrágokkal, és van, akinek egy-egy csinos nadrág többféle pamut tunikával fogja jelenteni az alapruhatárat. S ha alkalmi ruhaanyagból készítünk el egy kedvenc ruhafazont, máris van egy alkalmi ruhája akár színházba, akár koncertre menne kedves vendégünk.

Első találkozásunk alkalmával körbejárjuk azt a témát is, hogy mi az, amit nem szeret egy-egy ruhában. Nagyon fontos erre is kitérnünk! Mert ezekkel az információkkal tudunk olyan kollekciót tervezni Önnek, amely mosolyt csal az Ön arcára.

Mikor fog Önnek kevesebb költséget jelenteni a megvarratott ruha?

Munkánk során, a tervezési fázis után az alapszabásminta elkészítése következik. Ez lesz az egyik legfontosabb elem, hiszen a szabásminta alapján készül el az Ön ruhája! De fontos abból a szempontból is, hogyha más anyagból szeretné elkészíttetni ugyanazt a ruháját, akkor már a mintát nem kell újból elkészíteni, így az költségként sem jelenik meg Önnek. Csak azért a munkáért kell fizetni, amit el is végzünk.

Így van az, hogy több kedves vendégünk is egy-egy kedvelt ruhafazont, nadrágfazont több anyagból elkészített el. Ez nyereség az ő szempontjából is, hiszen a jól bevált ruhadarabot szívesen előveszi az ember újra és újra. S könnyebbség nekünk is, hiszen gyorsabban készül el a ruha is. Bevált szokás az is, hogy egy alapruha mintáját rövidebbre véve, helyes felsőt varázsolunk vendégeink örömére. Ilyen esetben sem kell új szabásmintát készítenünk.

Ha jól választjuk meg alapruhatárunk darabjait, akkor könnyen tudjuk bővíteni színekben és fazonokban is. Mire észbe kapunk, máris kinőttük a ruhás szekrényünket. Eljönnek a kellemes reggelek, boldogan, nyugalomban válogatunk a ruhadarabjaink között, hisz szeretett ruhatárunk felkészült arra, hogy minden alkalomra kiszolgáljon minket.

1/2

© 2016 SomodiAgnes.com

Kérjen időpontot az alábbi űrlap segítségével!

Szalonunk címe: Budapest I. kerület, Fortuna utca 15. földszint 2.

Hatóságilag kötelező értesítés: Weboldalunk nem küld rendszer üzeneteket, csak is eDm leveleket. Az "elfogadom a szabályzatot" gomb megnyomása után Ön beleegyezik elektronikus hírlevelünk kiküldésébe az Ön részére, melyről bármikor kötelezettség nélkül leiratkozhat.