top of page

Sokat gondolkodtunk azon, hogy megosszuk-e Önökkel vevőink visszajelzéseit, hiszen a mi munkánk intim légkörre, a bizalomra épül.

A szalonban történt események, mintha egy titkos szigeten történtek volna. Vajon illik-e ezt megosztani másokkal? Ezen gondolkodtunk.

A nagy titkokat megőrizve, egy pár kedves gondolatot mégis megosztunk Önökkel, hiszen vevőink kedves szavai melengetik szívünket. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy bizalmukba fogadnak minket.

Hálásan köszönjük!

Szencziné Agócs Dóra

Érdekes volt a mi találkozásunk…

 Meg voltam győződve róla, hogy csipkeruhát nem akarok semmiképpen mivel olyan igénytelen csipkékkel találkoztam az utóbbi időkben, amit fel nem vennék sosem. 

Ezt érkezésemkor el is mondtam Áginak. Kicsit meglepődve nézett rám, de udvariasan már el is fordult a csipke anyagoktól és elkezdtük nézegetni a csodaszép, más természetű anyagait, amitől le voltam nyűgözve a sokszínűsége, finomsága miatt, na meg persze, ahogy Ágiból árad a szakma és az anyagok szeretete és nem utolsó sorban ismerete. Az is megér egy misét…

Egy adott pillanatban arra kért, hogy mégiscsak pillantsak rá egy két szép általa nagyon szeretett csipkére, hátha mégis megtetszene valamelyik…

Itt indul a mi igazi történetünk… Elképesztő csodákkal találkoztam, nem gondoltam őszintén megmondom, hogy ma ebben az országban van ilyen igényes, szép, finom csipkéket felvonultató szalon. 3 öltözéket rendeltem. Mindháromban megtalálhatóak a csipkék. Kényelmes, nagyon szép ruháim lettek. Köszönöm szépen!

Dr. Demeter Zsuzsanna

Úgy éreztem, amikor először bejöttem a szalonba, mint amikor a  kisgyerek betéved a cukorkaboltba. Úristen mindent akarok!

Hú de szépséges itt minden. Mostmár értem miért tart az első konzultáció 3 órán keresztül. Az ember magába szívja azt a sok csodát, amit ez a pici szalon rejt magába, és persze Ági is nagyon sokat ad ehhez az élményhez. Jó olyan elkötelezett emberrel találkozni, mint Ő. Érdekes az Ő szemén keresztül látni a ruhakészítés világát. Az egész ruhakészítési folyamat nagyon érdekes, ezzel nem találkozik az ember mindennap. Mindent megkaptam, amit akartam. Szépséget, kényelmet, igazán kivételesnek érzem magam. Boldoggá tettek, nagyon, köszönöm fogom ajánlani Önöket!

Buczkó Ervinné Kati

Nagyon érdekes hely ez a szalon, imádok ide járni. Ági egy olyan világba ad betekintést nekem, amiről eddig fogalmam sem volt. Sokat tanultam itt az anyagokról, mire figyeljek, amikor ruhát választok. Először nem is nagyon értettem mi is az a molinópróba, de most, hogy már tudom, a világ legjobb dolgának érzem, ez annyira profi. Ami nekem a legfontosabb, hogy látom Ágin, hogy odafigyel minden mozdulatomra minden kérésemre, Őt tényleg érdekli, hogy nekem jó ruhát készítsen. Én úgy gondolom ez a mai világban már kiveszőfélben lévő hozzáállás. Nekem nagy élmény volt itt lenni, nagyon elégedett vagyok. Visszatérő vendég leszek, köszönettel.

Rácz Hajnalka

Nagyon tartottam attól, hogy nem fogok megfelelő ruhát találni magamra.

Nagydarab is vagyok, kényes is vagyok. Amikor beléptem a szalonba, minden kételyem kezdett eloszlani.  Ágival való eszmecserénk után már tudtam, hogy jó helyen járok. Így is lett, csodás darabok készültek el. Mindennel nagyon meg vagyok elégedve. Remélem visszajáró vendég lehetek itt.

Sipos Ágnes

Örömanya lettem! Ez nagy kihívás a nagyméretű nőknek, akik az igényes ruhákat szeretik.

Problémás alkatom miatt sokszor félve megyek el vásárolni. Nagy méret is vagyok és magas is. Úgy gondoltam, hogy megpróbálom Ági szalonját, hisz úgy hirdetik magukat, hogy az átlagostól eltérő alkatokra vannak specializálódva. Nekem nagyon bejött, itt nem kell szégyellnem az alkatom. Nagyon kedves a kiszolgálás, a szakmai hozzáértés magas fokú. Áginál lelkesítőbb emberrel ritkán találkozom. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Köszönöm az irántam tanúsított jóindulatát!

Farbakyné  Kiss Tímea

Bevallom kicsit félve jöttem el… Nem tudtam igazán mit akarok, csak abban voltam biztos, hogy a lányom esküvőjére most az életben egyszer nagyon csinos, és különleges szeretnék lenni. A szalonba belépve egy nagyon egyszerű kedves ember fogadott nem erre számítottam. Bevallom, kicsit zavarba is ejtett a segítőkészsége a kedvessége, ahogy igyekezett segíteni nekem finoman, nem tolakodóan terelgetett a végső megoldás felé. Nagyon szép lett a ruhám, köszönöm szépen.

Dr. Kucsera Péterné

Pontos határidő, szép munka nagyon elégedett vagyok, köszönöm szépen.

Szemereyné Etelka

Igaza lett, tényleg milyen szép ez az anyag. Méterben nem is mutatott így, mint ahogy most kinéz. Pont ez az, amire vágytam. Ilyet szerettem volna. Ebben jól érzem magam! Köszönöm szépen Ágika!

Horváth Gyuláné

Nem is hittem, hogy ez a szín jól áll nekem. Milyen jó, hogy „meglátta bennem a kéket”!

Még jó, hogy magára hallgattam Ágika! Nagyon köszönöm!

bottom of page