Alkalmi ékszerek
Somodi Ágnes kollekció
Ékszereink szavak nélkül is mesélnek Önről

Szalonunkban különleges anyagokkal dolgozunk. A gyönyörű csipkék, hernyóselymek forgatagában méltó helyet foglalnak el azok a valódi gyöngyök, fémötvözetek, melyekből egyedi ékszereinket készítjük.

A nálunk készült ékszerek éppen ahhoz a ruhához, a ruha anyagához, a ruhamodell dekoltázsához készülnek, amelyet kedves vendégünk megálmodott.

Az ékszer stílusának kiválasztásakor figyelembe vesszük kedves megrendelőnk stílusát és az ékszerhez fűződő igényeit is. Ezek összhangja adja az elkészült szépséget.

Így egy örök darabbal bővül az Ön ékszerkollekciója.

Ehhez az ékszerhez hasonlót hiába keresnénk, ilyen nem kapható máshol.

Milyenek a Somodi Ágnes ékszerek?

 

Amikor egy adott ékszert kezdek átgondolni sikkes, örök darabokat szeretnék létrehozni, melyek a klasszikus elegancia védjegyeit viselik.

 A célkitűzésem az, hogy olyan káprázatos ékszereket hozzunk létre, amelyeket most is és évek múlva is szívesen viselnek a hölgyek.

 Egyedi ékszereink önmagukban is szépek, ám célunk mégis az, hogy ne önmagukra hívják fel a figyelmet, hanem viselőjük szépségét ragyogtassák.
Hogyan jön létre a varázslat?

Az ékszerek iránti szenvedély és a minőség iránti elkötelezettség vezeti kezünket minden munkánkban.

Egy érzés egy gondolat letisztultan és megismételhetetlenül ölt testet ékszereinkben éppen úgy, ahogy egy különleges ruhadarab születik.

Törekvésem az, hogy sikeresen ötvözzem a klasszikusat, a múltat a jelennel.

Az ékszerek rafinált kis játékszerek melyeket jól használva káprázatos eredményt érhetünk el.

Az eredmény végül nem csupán személyre szóló ékszer lesz, hanem többnyire személyes kedvencé válik.

 

Nem egyedi eset, hogy az első elkészült darabok egy ékszercsalád kezdő darabjaivá is válnak.

Az ékszerkészítés folyamata időigényes művelet, megadom neki a kellő tiszteletet és figyelmet, hogy valóban kiemelkedő művészi alkotássá válhasson.

Lételemem a személyes kapcsolat, a visszajelzések, a megbecsülés, az elégedettség és a munkám által keltett boldogság.

Nekem ezek adják azt a plusz energiát, amivel örömmel, jókedvvel, nyitott szívvel tudok nap mint nap az új feladatok és kihívások elé állni.

© 2016 SomodiAgnes.com

Kérjen időpontot az alábbi űrlap segítségével!

Szalonunk címe: Budapest I. kerület, Fortuna utca 15. földszint 2.

Hatóságilag kötelező értesítés: Weboldalunk nem küld rendszer üzeneteket, csak is eDm leveleket. Az "elfogadom a szabályzatot" gomb megnyomása után Ön beleegyezik elektronikus hírlevelünk kiküldésébe az Ön részére, melyről bármikor kötelezettség nélkül leiratkozhat.