top of page
Családi összeöltözés Somodi Ágnes Divats
A család több annál, mint generációk egy asztalnál.

Mi is az a családi összeöltözés?

Hagyományok szerint... 

 

A menyasszony és a vőlegény édesanyja is nagyon fontos, hiszen a gyermekeik egy pár lesznek. 

Az etikett szerint azonban mindig a menyasszony és a menyasszony édesanyja választja ki először, mit visel az esküvőn. Ehhez igazodik a vőlegény és a vőlegény édesanyja.

Én személy szerint nagyon örülök, hogy mostanában ez a gondolatiság egyre jobban teret nyer. Mindig nagy örömmel készülök családi összeöltözős programjainkra.

Szeretem látni ahogy lelkileg együtt készülnek a nagy napra, szépen együtt gondolkodva egymásra hangolódnak.

Családi összeöltözés Somodi Ágnes Divats

Azt vettem észre, hogy az örömszülők  is nagy örömmel érkeznek minden alkalommal hozzánk, s nagyon jó hangulatban telnek ezek a találkozók. Jobban megismerik egymást, összekovácsolódik a két család a nagy napra. Igazi családi programmá nőtte ki magát a közös ruhapróba.

 

A próbák után egy kellemes sétával vagy éppen egy finom süti elfogyasztásával zárják a találkozójukat. A Budai Várnegyedben található szalonunk környéke gyönyörű, itt mindig lehet kicsit kalandozni.

Családi összeöltözés Somodi Ágnes Divats
Családi összeöltözés Somodi Ágnes Divats

Összhangban a nagy napon…

 Munkánk végeztével kialakul egy olyan öltözékegyüttes amelyben ki-ki megmutathatja saját egyéniségét, miközben stílusban, színekben harmonikusan egymáshoz illően aranyozzák be a nagy napot megjelenésükkel. 

Természetesen nem az a célunk hogy mindenki ugyanúgy nézzen ki, hanem a harsány különbségeket zárjuk ki a programunk által, hiszen sok-sok fényképen, videófelvételen szerepelnek majd együtt.

A harmonikus összeöltözés rámutat arra is , hogy nem csak az ifjú pár között nagy a harmónia hanem az örömszülők is jól megértik egymást.

Családi összeöltözés Somodi Ágnes Divats

Mennyi időt vesz igénybe ez a program?

A családi összeöltözés programunk időigényes feladat, hiszen kedves örömanyáink általában nem egy ruhára korlátozódnak sokszor két három ruhát is készítünk személyenként.

Általában minimum két hónapot dolgozunk együtt a családokkal, de nem ritka az sem, hogy a nagy nap előtt már 6 hónappal felkeresnek minket, különösen akkor, ha a menyasszonyi ruha készítésének feladatával is minket tisztelnek meg.

bottom of page