top of page
Esküvői ruhavarrás méretre
Molett esküvői ruha-Somodi Ágnes Divatsz

Az igazán személyre szabott menyasszonyi ruha lángra lobbantja a szenvedélyt, szárnyalni hagyja a lelket, felfedi a bennünk rejlő szépséget és a szívünkbe markol.

Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes

Menyasszonyi ruháink páratlan alkotások, melyek a menyasszonyaink álmaiból lépnek elő.

Nekünk az a fontos, hogy Önmaga lehessen a menyasszonyi ruhájában, hogy ez a ruha az Ön egyéniségét kiemelje. Olyan legyen a ruhája, ami tökéletesen áll Önnek!

Szeretettel és személyes törődéssel várjuk szalonunkban, az esküvőre készülődő menyasszonyainkat.

Bejelentkezés Szalonunkba
Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes

„Amit szívedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt,

amit szemeddel sejtesz, szíveddel várd ki azt.”

(József Attila)

Élete legszebb napján olyan gyönyörűséges lesz, amit soha nem fog elfeledni, és ez a ruha csak az Öné, emlékeztetve az örök szerelemre és boldogságra. 

Szalonunkban csodálatos esküvői ruhákat készítünk egyedi megrendelésre. Minden készen áll arra, hogy együtt megtervezzük, és elkészítsük az Ön ruháját, ami Önről szól.

Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes
Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes
Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes
ajándékutalvány.jpg

Somodi Ágnes Divatszalon

Nászajándék-esküvői ruhavarrás

Ajándékutalvány

Számtalan menyasszonyiruha csipkével, selymekkel, gyöngyökkel és kiegészítőkkel várjuk szalonunkban. A kellemes környezet Önt szolgálja, nálunk Ön van a középpontban.

Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes
Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes

Nekünk az a legfontosabb, hogy kedves vendégünk a közös munkánk során végig érezhesse azt az örömöt, amit az esküvőre való felkészülés ad. Hogy azt érezze, elég időt szánunk Ő rá és a ruhájára. Különösen figyelünk arra, hogy a személyes törődésre szánt idő harmonizáljon az ön igényeivel, megfelelő időt adva Önnek a ruhapróbára.

Így az eredmény nem is lehet más, mint a RUHA csupa nagybetűvel.

Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes

S hogy mikor ölt testet legelőször a menyasszonyi ruha?

 

A ruhakészítésben különleges rendszert hoztunk létre.

Beépítettünk egy biztonsági lépcsőt, melyet a menyasszonyok nagyra értékelnek. Az első próbára elkészítjük a ruhát molinóból, így már ekkor testet ölt a ruha. Megláthatjuk teljes valójában a ruhát, s még tudjuk pontosítani a részleteket. Ezzel a módszerrel biztosan tudjuk, hogy a ruhavarratásban kevésbé járatos hölgyek is biztonságban érezhetik magukat.

Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!

Fedezze fel szalonunk különleges, titokzatos hangulatát. Kalandozzon velünk a mérték utáni ruhakészítés világába.

Hétről-hétre bepillantást nyerhet munkáinkba, legújabb anyagválasztékunkba.

Szalonunkban gyönyörű, személyre szabott ékszerkollekciót és varázslatos alkalmi táskát is készítünk, harmonizálva a személyre szabott menyasszonyi ruhájával.

Mi az odafigyelésünkkel és törődésünkkel köszönjük meg azt a bizalmat, amivel Ön megtisztel minket, hogy ránk bízza az esküvői ruhakészítés felejthetetlen élményét. Az Ön nagy napja a mi nagynapunk is!

Esküvői ruhavarrás méretre-Somodi Ágnes
Kinek ajánljuk az esküvői ruhavarratást?

Helyettünk vendégeink mondják el…

„Nálunk családi tradíció, hogy az anyukám, a nagymamám esküvői ruhái is megvannak. Nekem nagyon nagy élmény volt, amikor az anyukám megmutatta az Ő esküvői ruháját nekem. Szerettem volna tovább vinni ezt a hagyományt, hogy én is megmutathassam ezt majd leendő gyermekemnek. Ágitól csodálatos ruhát kaptam, de a pluszt, amit nyertem, arra nem is voltam felkészülve. Azt éreztem, hogy Áginak tényleg az volt a fontos, hogy olyan ruhám legyen, amilyet igazán szeretnék. Azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Mindezt nagyon köszönöm! Én úgy gondolom, hogy ez egy hosszú kapcsolat kezdete lett.”

Molnárné Fazekas Gizella

 ​

„Számtalan ruhakölcsönzőt végig jártam a városban, de sehol nem találtam olyan ruhát, ami igazán rólam szólt volna. Mindenhol meg kellett volna alkudnom a ruhával, pedig teljesen normál alkatom van. A felpróbált ruha nem kiegészítette az egyéniségemet, hanem elnyomta. Ezért döntöttem az esküvői ruhakészítés mellett. Nagyon örülök, hogy így döntöttem, mert így a ruhám minden ízében olyan, amilyet én szerettem volna! Nagyon hálás vagyok Áginak, aki végig segített engem ezen az úton, fogta a kezem, és hozzáértő segítségére végig számíthattam.”

Gyárfás Johanna​

 „Én nem klasszikus esküvői ruhában gondolkodtam, hanem olyanban, amit a későbbiekben is jól ki tudok használni. Ezért döntöttem a varratás mellet. Így készült el gyönyörű alkalmi ruhám. Nagyon boldog vagyok, hogy végre lett egy olyan ruhám, amit még sokszor viselhetek. Köszönök mindent”

Kiszeli Erika

„Kedvezőbb áron kaptam meg a ruhámat, mint amennyi a kölcsönzés díja lett volna. A készítés folyamán jöttem rá arra, hogy többszörösen is jól jártam, mert nem csak azt nyertem ezzel, hogy enyém lett a ruha, olyan kényelmes lett a ruhám, amit egyik készruhában sem éreztem, mintha rám öntötték volna. Megkaptam a személyes törődést is, amit én nagyon hiányolok a kölcsönzők hangulatából. Köszönöm azt a sok jót, odafigyelést és törődést, amit Ágitól kaptam! ”

Mecseki-Horváth Tamara

bottom of page