Menyasszonyi ruháink a fantázia földjén születnek. Szalonunkban az Ön méretére készítjük el álmai ruháját az elegancia és a romantika jegyében.

Esküvői ruhát varratni ruhaszalonunkban olyan élmény, ami egy életre boldog emlékké válik mindannyiunk számára.

Bejelentkezés szalonunkba

Szeretettel és odafigyeléssel hallgatjuk meg kedves vendégünk kívánságait, amit a ruhával kapcsolatosan fontosnak tart, s amit szeretne megvalósítani.

Sok időt szánunk minden részlet kidolgozására, nekünk valóban fontos az, hogy álmai ruháját viselje a nagy napon..  

Tanácsokkal és a múltból vett tapasztalatokkal segítjük, ha egy-egy gondolatnál elakadna. Mi már tudjuk azokat az apró titkokat, amitől az ő ruhája lesz az a ruha, amit mindig is szeretett volna.

Szalonunk felkészülten várja az esküvőre készülő menyasszonyokat, hiszen páratlan szépségű anyagaink, kiegészítőink mind Önt szolgálják.

Kalandozhatunk a csipkék világában a hernyóselymek, gyöngyök, flitterek földjén. Szalonunkban minden készen áll az esküvői ruha megalkotására. S aki ismer már minket, azt is tudja, hogy mi ennyivel nem elégszünk meg. Szalonunkban gyönyörű, személyre szabott ékszerkollekciót és varázslatos alkalmi táskát is készítünk, harmonizálva a személyre szabott menyasszonyi ruhájával.

Mi az odafigyelésünkkel és törődésünkkel köszönjük meg azt a bizalmat, amivel Ön megtisztel minket, hogy ránk bízza az esküvői ruhakészítés felejthetetlen élményét. Az Ön nagy napja a mi nagynapunk is!

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!

Fedezze fel szalonunk különleges, titokzatos hangulatát. Kalandozzon velünk a mérték utáni ruhakészítés világába.

Hétről-hétre bepillantást nyerhet munkáinkba, legújabb anyagválasztékunkba.

MÉG TÖBB

© 2016 SomodiAgnes.com

Kérjen időpontot az alábbi űrlap segítségével!

Szalonunk címe: Budapest I. kerület, Fortuna utca 15. földszint 2.

Hatóságilag kötelező értesítés: Weboldalunk nem küld rendszer üzeneteket, csak is eDm leveleket. Az "elfogadom a szabályzatot" gomb megnyomása után Ön beleegyezik elektronikus hírlevelünk kiküldésébe az Ön részére, melyről bármikor kötelezettség nélkül leiratkozhat.