Anyagainkról néhány szóban

Muszlinokról:

Lágy esésű, puha alapanyag. A könnyed, nemes elegancia kedvelőinek ajánlom.

A női testet jótékonyan átölelő páratlan szépség. Minden alkaton kiválóan mutat, rendkívül elegáns és nőies megjelenést biztosít viselőjének.Ahogy a nő mozdul, a ruha lágyan együtt mozdul viselőjével, és páratlan látványt nyújt. A franciás, nőies eleganciát követő hölgyek nagy kedvence.

A szatén:

Lágy, finom tapintású anyag. Gyönyörű, magas fénye és kiváló egyéb tulajdonságai - jó a tartása, de ugyanakkor az esése is remek - teszik elengedhetetlen összetevővé egy alkalmi öltözék kivitelezésénél. Ezt az anyagtípust az időtlen és klasszikus elegancia kedvelőinek ajánlom.

Gyapjúszövetek bűvöletében:

Az egyik kedvenc alapanyagom. Nagyon kényelmes, minden igényt kielégítő alapanyag. Csodásan formázható, nagyon kényelmes, szellős anyag. Átveszi a testünk melegét, igazodik az idomainkhoz. Különböző vastagságú alapanyagok készülnek belőle. Azon hölgyek részére ajánlom, akik előtérbe helyezik a kényelem luxusát, szeretik ha természetes anyagok ölelésében telik a napjuk.

Tekintse meg ruházati anyagjainkat ITT

Tags:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb

© 2016 SomodiAgnes.com

Kérjen időpontot az alábbi űrlap segítségével!

Szalonunk címe: Budapest I. kerület, Fortuna utca 15. földszint 2.

Hatóságilag kötelező értesítés: Weboldalunk nem küld rendszer üzeneteket, csak is eDm leveleket. Az "elfogadom a szabályzatot" gomb megnyomása után Ön beleegyezik elektronikus hírlevelünk kiküldésébe az Ön részére, melyről bármikor kötelezettség nélkül leiratkozhat.