top of page

Örömanya leszek nemsokára…

Örömanya leszek nemsokára, bár tudnám, hogy ki nyújthatna nekem segítő kezet, ki adna választ számtalan kérdésemre!


Esküvőre készülni, meghívást kapni mindig felemelő érzés. Arról nem is beszélve, ha gyermekünk esküvőjére készülhetünk. Igyekszünk a lehető legjobban megtervezni mindent.


Kedves vendégeink történeteit megismerve tudjuk nagyon jól, hogy ez nem is olyan egyszerű feladat. Van, aki túl későn kap észbe, mikor már alig van lehetőség az örömanya ruha beszerzésére, és van, aki már az első pillanatban az örömanya ruha megtervezésén gondolkodik.

Legyen bárhogy is, azt elmondhatjuk, hogy az esküvői szertartásra mindannyian csinos alkalmi ruhában szeretnénk menni.

Szalonunkban évek óta, mérték után készítjük kedves megrendelőinknek az örömanya ruhákat.Szakértő csapatunk évekkel ezelőtt két fő célt tűzött ki maga elé.


Szeretnénk, hogy a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek is elegáns és kényelmes ruhát viselhessenek örömanyaként.

Szeretnénk az örömanyaságra készülő hölgyeknek olyan átfogó ismeretanyagot átnyújtani, mellyel megkönnyítjük e csodás szerepre való felkészülést.


A molett méretekre specializálódva, ezen gondolatok mentén haladunk évek óta, s mára már bátran állíthatjuk, hogy az egyedi, molett méretű ruhakészítés szakértőivé váltunk. A gyakorlat melyet elsajátítottunk, évek hosszú munkája. Minden egyes molinó próba tanított minket, mely tapasztalatokat összegyűjtve és felhasználva egyre pontosabb munkát tudtunk- tudunk megvalósítani. Nem volt ez másképpen az új alapanyagok feldolgozásakor sem. Büszkék vagyunk arra a tudásra, melyet a gyönyörű csipkecsodák varrásakor sajátítottunk el. Szerelmesei vagyunk ennek a páratlan szépségű alapanyagnak, mely varrására csak a legfelkészültebb szakemberek képesek. Hihetetlen türelem és kitartás kell a csipke varrásához, hiszen gyakran hosszú órákon át tartó kézimunkával kerül fel a ruhára ez a szép anyag.Büszkék vagyunk arra az egyedi, általunk kidolgozott technológiára, szabászati, varrodai eljárásra, mellyel kifejezetten a nagyméretű ruhák varrásakor felmerülő hibákat tudjuk kiküszöbölni. De hiába a pontos kivitelezés, a türelem és szakértelem, ha nem lennének kiváló, egyedi szabásmintáink.


Ezek a minták egyedileg, a kedves megrendelőnk méretei alapján készülnek, figyelembe véve az alkati sajátosságokat. Az évek múlásával testünk is, mint minden más, kisebb, nagyobb változásokon megy keresztül. Ahhoz, hogy a legelőnyösebb formát hangsúlyozzuk ki és elfedjük a kritikus részeket, feltétlenül szükség van olyan szerkesztési tudásra és modellezői gyakorlatra, ami által nemcsak felettébb csinos ruhát vagyunk képesek megalkotni, hanem a kényelem luxusát is átnyújthatjuk a ruha viselőjének.


Az esküvőre való felkészülés folyamatának sarkalatos pontja az örömanya ruha megtervezése. De ahhoz, hogy a legmegfelelőbb ruhát alkossuk meg, sok-sok információra van szükségünk, hiszen nem mindegy sem az évszak, sem a helyszín, sem a szertartás mérete és még sorolhatnánk számos körülményt. Az évek alatt megszerzett tudást, hogy hogyan is érdemes örömszülőként elindulni, illetve végigmenni az esküvőig vezető úton, számos írásunkban adtuk át Önöknek, segítve ezzel a családokat.

Kedves vendégeink a szalonunkban tett első látogatásuk alkalmával megtapasztalhatják szalonunk különleges hangulatát, megtekinthetik inspirációként kiállított gyönyörű ruháinkat.Beszélgetésünk folyamán barangolunk az öltözködési stílusok és öltözködési illem kanyargós útjain, melynek célja, hogy a legmegfelelőbb ruhát tervezhessük meg együtt, kedves vendégünkkel.

Igen, ez egy közös munka, melynek elengedhetetlen feltétele az egymásra való hangolódás. A beszélgetés alkalmával számos pontot érintünk a ruhával, az esküvővel kapcsolatban. Praktikus tanácsainkkal igyekszünk megkönnyíteni a választást mind a ruhamodellek, ékszerszettek, retikülök tekintetében.Számunkra minden megrendelés fontos és egyedi, legyen szó egy ruha varrásáról, vagy egy egész öltözet elkészítéséről. Célunk, hogy kedves vendégeink örömmel és megelégedéssel viseljék az általunk készített örömanya ruhát, s a közös munka örömteli, szép emlék legyen, melyre évek múltával is szívesen emlékszünk vissza.


Köszönjük megtisztelő figyelmét, hogy időt szakított írásunkra. Bizunk benne, hogy sikerült néhány kellemes percet szereznünk Önnek, míg sorainkat olvasta.

Ha szívesen megosztaná írásunkat barátnőjével, édesanyjával, nagyon köszönjük!


📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról?


Kapcsolódó témáink:


Comments


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page