top of page

Idén nyárra terveztük a lányom esküvőjét

Mindig is fontos volt számunkra a kedves vevőinkkel való kapcsolattartás és a személyes törődés.

Örömteli változás számunkra, hogy az internet segítségével már a személyes találkozás előtt van lehetőségünk kicsit ismerkedni és közelebb kerülni egymáshoz a hírleveleink és egyéb levelezéseink által. Így mire elérkezik az idő a személyes találkozásra, szinte ismerősként üdvözöljük egymást. Bevallom, ez azért is szerencsés, mert sokkal eredményesebben tudjuk megkezdeni vendégünkkel a közös munkát.

Örömanya ruha esküvőre
Örömanya ruha

Szeretnénk megosztani Önnel egy kedves bejelentkezést szalonunkba, a mai kornak megfelelő online kapcsolatfelvétellel.


Íme a levelezés a postafiókunkból:

Kedves Ágnes!
Vidéken élő, molett testalkatú hölgy vagyok és nemsokára örömanya leszek. Idén nyárra terveztük a lányom esküvőjét, de úgy alakult, hogy a következő évre kellett halasztanunk. Rájöttem, hogy mindenben van valami jó is, hisz így volt időm rátalálni Önökre, és a szalon honlapjára.
Valami egyedi, gyönyörű ruhát szeretnék, persze olyat, ami az én alakomon is jól áll. Sajnos az eltelt idő nem kímélte a testemet, a hajdani nádszál derekam már a múlté. Két ruhára lenne szükségem a nagy napon. Egy a szertartásra, egy pedig a bulira. A szertartásra elegáns, pasztell színű, esetleg két részes, térd alatt érő, ruhára gondoltam kalappal.
A bulira lehet hosszabb, lazább, estélyi jellegű egyberuha, esetleg valami szép csipkével, mondjuk óceánkék színben - nekem a kék árnyalatai állnak a legjobban, a szemem is zöldeskék.
Egy vidéki kastélyban lesz az esküvő, minden egy helyen lesz.
Jó idő esetén a kastély kertjében, a tóparton lesz a szertartás, rossz idő esetén a  díszteremben. A buli is ugyanott, a nagyteremben lesz megtartva. Úgy gondoltam, hogy már ősszel jelentkeznék Önöknél, hogy mindenre legyen időnk és együtt megbeszéljük az időtervezést. A honlapjukat már áttanulmányoztam, bízom benne, hogy számomra is lesz megoldásuk, ötletük.
Üdvözlettel, Dr. Hné K. Katalin
Kedves Katalin!

Nagyon köszönöm, őszinte levelét. 
Ne csüggedjen, az évek folyamán sokszor találtam szembe magam ezekkel a problémákkal, amit mindig rendre meg is oldottuk. Engem mindig is az átlagostól eltérő alkatú hölgyek ruháinak elkészítése hozott lázba. Szeretném bebizonyítani, hogy egyetlen teltkarcsú hölgynek sem kell lemondania a sikkes, kényelmes ruhákról. Az évek alatt - speciális látásvilágunknak és technológiánknak köszönhetően - ez már nem csak egy álom. 
Hírlevél sorozatunkat azzal a nem titkolt szándékkal indítottuk el, hogy betekintést engedjünk mindig nyüzsgő szalonunk életébe, hogy megismerjék a hozzánk látogató hölgyek azt a szellemiséget amely átjárja napjainkat.
Sokszor előfordul velem, hogy ismeretlen ismerősként köszöntenek vendégeink, hiszen hétről - hétre követnek minket, leveleinket olvasva.
Így már nem is vagyunk annyira idegenek egymásnak. Óriási megtiszteltetésnek érzem ezt, hiszen rohanó világunkban az egyik legnagyobb kincsüket, - a figyelmüket- adják nekünk, 
Remélem időről- időre tudunk új, érdekes információkkal szolgálni Önnek a nagy nap előtt.
A telefonon megbeszélt időpontban pedig várom Önt szeretettel szalonunkban!
Üdvözlettel, Somodi Ágnes

Elegáns örömanya ruha
Örömanya ruha

Bízunk abban, hogy Ön is lendületet kapott ahhoz, hogy felkeressen minket. Készítsük el együtt az Ön ruháját is a nagy napra!


Köszönjük megtisztelő figyelmét, hogy időt szakított írásunkra. Bizunk benne, hogy sikerült néhány kellemes percet szereznünk Önnek, míg sorainkat olvasta.

Ha szívesen megosztaná írásunkat barátnőjével, édesanyjával, nagyon köszönjük!


📧


Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról?


Kapcsolódó témáink:


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page