top of page

Eljött a várva várt pillanat, indulunk a molinópróbára

Eljött a várva várt pillanat, indulunk a molinópróbára!

Hogyan készüljünk, ha eljött a ruhapróba ideje?

Ez az első találkozásunk mióta álmainkat gondolatokká szőttük. Ekkor látjuk először terveinket, életre kelni.

Ez a ruhapróbánk a legfontosabb mérföldkő a ruhakészítésünk sikere érdekében. Erre a próbára mindig nagy örömmel, izgalommal készülök.

Elsősorban ez alkalommal is, mint mindig az embert keresem a ruha mögött….

Kiemelten figyelem minden megnyilvánulását, a legapróbb részletek is számítanak.

Minden számít!

Amikor megpillantja Önmagát a tükörben a próbaanyagból elkészített ruhájában olyan természetes érzések kerülnek felszínre, amiket nagyon jó és szükséges is megfigyelni. Egy-egy jól irányzott kérdéssel tisztázni lehet olyan apró finom részleteket is, amire esetleg Ön nem is gondol hirtelen.

A ruhapróbán kellemesen elbeszélgetünk a ruháról, az ezzel kapcsolatos gondolatairól.

Minden kis arcrezzenés, egy elkapott pillantás is sokat elmond nekem. Sokszor a ki nem mondott szavak többet segítenek, mint az elhangzottak.

Figyelek az Ön testtartására, viselkedésére a ruhában, nagyon fontos, hogy természetesen, fesztelenül, otthonosan érezze magát.

Sok apró finom részletet, életérzést kell összehangolnunk a ruhapróbán ahhoz, hogy az együttműködésünk végén boldog, önfeledt mosolygós, csillogó szemek pillantsanak rám.

Nem az a legfőbb kérdés, hogy technikailag el tudjuk- e készíteni az adott ruhafazont, hiszen a sok éves tapasztalat a sok egyedi innováció, amit mi magunk fejlesztettünk ki az évek során, ezt lehetővé teszik.

Az a legfontosabb kérdés, hogy az Ön személyes elvárásainak megfelelően tudjuk- e elkészíteni a ruhát? Ez adja a mindennapok izgalmát, munkánk érdekes eszenciáját. Ehhez sokkal több kell, mint szakmai, technikai tudás…

Munkálkodjunk együtt a felejthetetlen pillanatokért!

További témáinkkal hamarosan jelentkezünk.

Addig is örömteli készülődést kívánok Önöknek, hiszen ez a legfontosabb!

Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elovasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó témáink:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page