top of page

Mennyibe kerül Önöknél egy ruha?

Mennyibe kerül Önöknél egy ruha?Nap, mint nap kapunk érdeklődő telefonhívásokat az árainkkal kapcsolatban. Szeretnék egy tévhitet eloszlatni már írásunk legelején miért tétovázom a válaszadáskor.

Nem szeretném félre vezetni Önöket, nem titkolózni akarok, hanem tényleg nem tudom pontosan megmondani, hogy mennyibe kerül egy ruha, hiszen nálunk nem készárut kap a kedves megrendelő.

Nálunk a megfelelő ruhát apró építőelemekből, sok-sok választható lehetőségből állítjuk össze. Ez a tervezés Önnel, kedves megrendelőnkkel együtt történik. Így van lehetősége a ruha árát is befolyásolni Önnek!


Mire gondolok?


Amikor eljön a kedves érdeklődő a szalonunkba, minden esetben beszélgetéssel „kezdjük-folytatjuk” a találkozót. Hogy értem ezt?

Szalonunkba bejelentkezés alapján tudnak jönni megrendelőink. A telefonos időpont egyeztetés során pár gondolatban meg szoktuk beszélni, mire lenne igénye a kedves érdeklődőnek, s ilyenkor van alkalmam röviden elmondani, hogyan működik nálunk a ruhakészítés.

Majd a szalonunkba belépve válik érthetővé mindaz, hogy miről is beszéltünk a telefonban egymással!

A személyes találkozó alkalmával amint képet kapok arról, hogy milyen igénye merült fel érdeklődőnknek, akkor tudunk szépen lépésről lépésre a ruhatervezésbe fogni. Számtalan csodaszép anyag, temérdek kiállított mintadarab ad segítséget a ruhatervezésben.Anyagválasztás, ruhafazon választás


Minden testalkathoz megvannak azok az alapanyagok, amiket jó szívvel tudok ajánlani!

Esetenként egy-egy leplezni kívánt testrész finomítása, túlzott alkati sajátosságok eltűntetése is megoldható. Ezt egy jó anyagválasztással és megfelelő szabásminta szerkesztéssel nagyszerűen tudjuk korrigálni. Egy testesebb anyag, egy megfelelő belső kidolgozás csodákat tesz!

Feltérképezve a megrendelő alkatát, megállapítható, hogy mi az alkati erőssége, amit érdemes esteleg kihangsúlyoznunk. Egy karcsú láb, egy szép dekoltázs, mind olyan tényező, amit a megfelelő ruhafazonnal ki tudunk emelni. Nagyon fontos a testmagasság is, hogy olyan ruhát készítsünk, ami nem nyomja össze viselőjét. Ha erősebb testalkatra tervezünk ruhát, jó ötlet „A” vonalú szabásban gondolkodni, de az amfora alkatnál is megint mást fogok ajánlani. Érthető, hogy egyetlen telefonbeszélgetés alatt biztosan nem fogok tudni reális árajánlatot adni.Beleszeretünk egy anyagba…


Mikor már túl vagyunk a ruhafazon megtervezésén, jó eséllyel kedves megrendelőnk bele is szeret jó néhány gyönyörű alapanyagba.

Temérdek alapanyag, mind-mind különböző árakkal.

Szebbnél szebb csipkék, díszítők, kiegészítők várakoznak csak arra, hogy kiválasszuk őket a kínálatból. Beszélnünk kell arról is, hogy a csipke méter-árán kívül befolyásoló tényező az is, hogy a csipke varrásakor milyen kidolgozást választunk, ami meg is határozza, hogy mennyi kézimunkára lesz szükség. Természetesen ez is ár-befolyásoló tényező.

Mire átbeszéljük a felsorolt dolgokat, kialakul a személyre szabott ruha, s kialakul a személyre szabott ár is!

Kedves vendégeink az első találkozásunk után örömmel szokták kifejezni nekünk azt, hogy biztonságban érzik magukat, érzik, hogy kiváló szakemberek fogják elkészíteni a csodás örömanya ruhájukat. Személyem jelenti számukra a garanciát arra, hogy a nagy napon a fiatal pár mellett ők is tündökölni fognak!


Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elovasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó témáink:


Comments


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page