Táskáinkról

~ Aprólékos kidolgozás, különleges-precíz technikák,

valóra vált álmok, feltétlen igényesség ~

Úgy gondolom, hogy ez a munka inkább hivatás, sőt szerelem - akárcsak a ruhák készítése. Végignézve, ahogy a tervezéstől kezdve megszületik egy darab, ahogy formálódik minden egyes virág, minden egyes szirom, nekem ez egy csodálatos utazás az álmok világába.

Finoman használjuk és elegyítjük az alapanyagokat: szaténok, organzák és selymek variációival fűszerezzük darabjainkat. Munka közben a szívünket is beleadjuk minden darabba.

Hosszú órákon át folyik egy ilyen kézzel varrott,kézzel díszített táska megalkotása.

Csak akkor van vége az alkotó folyamatnak, amikor megszületik A TÁSKA, csupa nagy betűvel. Ezek az alkotások különleges,személyre szabott ruhadarabjaink kiváló kiegészítői. Szalonunkban a megtekinthető kész darabokon túl lehetőség nyílik arra, hogy speciálisan az ön számára létrehozott ruhadarabok mellé megtervezzük egyedi táskáját is.

Táskáink megtekintése ITT

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb

© 2016 SomodiAgnes.com

Kérjen időpontot az alábbi űrlap segítségével!

Szalonunk címe: Budapest I. kerület, Fortuna utca 15. földszint 2.

Hatóságilag kötelező értesítés: Weboldalunk nem küld rendszer üzeneteket, csak is eDm leveleket. Az "elfogadom a szabályzatot" gomb megnyomása után Ön beleegyezik elektronikus hírlevelünk kiküldésébe az Ön részére, melyről bármikor kötelezettség nélkül leiratkozhat.