top of page

Ékszerek

Ékszerszépségek

Tenyésztett gyöngy ékszerszett

~ Időtlen elegancia, finom nőies stílus, igényes kivitelezés ~

Szalonunkban a vendégek elképzelései alapján készítjük el különleges ruháinkat. A személyes álmok alapján létrehozott ruhákhoz az egyedileg megálmodott ékszerek a legjobban illő kiegészítők.

Hogyan valósulnak meg az álmok?

Hiszen így lesz tökéletes a látványvilág, amit szeretnénk elérni egy-egy olyan alkalomkor, ami a vendég számára nagyon fontos, amire a ruha készül.

Ehhez nem elég csupán az ékszer készítés tudománya, egymással karöltve, gondolatait ismerve és megértve kell együtt munkálkodnunk kedves vendégeinkkel. A közös alkotás örömétől olyan emlékezetesek a munkáink. A harmonikus megjelenés úgy tökéletes igazán, ha az ékszer az adott ruhához és a vendég álmaihoz is illeszkedik.

Kézzel festett kínai porcelán ékszerszett

Finom elegancia, különleges megoldások, kiváló minőségű alapanyagok jellemzik munkáinkat. Ékszereink személyre szabottan is készülnek amellett, hogy készen is sok szépség várja Önöket szalonunkban. Alapanyagaink között megtalálhatóak: - Hegyikristályok - Cirkóniakővel díszített elemek - Swarovski kristályok - Achátok - Jádekövek - Egyéb természetes kövek, valamint prémium minőségű kínai festett porcelán gyöngyök, tenyésztett igaz gyöngyök.

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page