Ékszerek

Ékszerszépségek

~ Időtlen elegancia, finom nőies stílus, igényes kivitelezés ~

Ékszereink megtekintése itt

Szalonunkban a vendégek elképzelései alapján készítjük el különleges ruháinkat. A személyes álmok alapján létrehozott ruhákhoz az egyedileg megálmodott ékszerek a legjobban illő kiegészítők.

Hogyan valósulnak meg az álmok?

Hiszen így lesz tökéletes a látványvilág, amit szeretnénk elérni egy-egy olyan alkalomkor, ami a vendég számára nagyon fontos, amire a ruha készül.

Ehhez nem elég csupán az ékszer készítés tudománya, egymással karöltve, gondolatait ismerve és megértve kell együtt munkálkodnunk kedves vendégeinkkel. A közös alkotás örömétől olyan emlékezetesek a munkáink. A harmonikus megjelenés úgy tökéletes igazán, ha az ékszer az adott ruhához és a vendég álmaihoz is illeszkedik.

Finom elegancia, különleges megoldások, kiváló minőségű alapanyagok jellemzik munkáinkat. Ékszereink személyre szabottan is készülnek amellett, hogy készen is sok szépség várja Önöket szalonunkban. Alapanyagaink között megtalálhatóak: - Hegyikristályok - Cirkóniakővel díszített elemek - Swarovski kristályok - Achátok - Jádekövek - Egyéb természetes kövek, valamint prémium minőségű kínai festett porcelán gyöngyök, tenyésztett igaz gyöngyök.

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb

© 2016 SomodiAgnes.com

Kérjen időpontot az alábbi űrlap segítségével!

Szalonunk címe: Budapest I. kerület, Fortuna utca 15. földszint 2.

Hatóságilag kötelező értesítés: Weboldalunk nem küld rendszer üzeneteket, csak is eDm leveleket. Az "elfogadom a szabályzatot" gomb megnyomása után Ön beleegyezik elektronikus hírlevelünk kiküldésébe az Ön részére, melyről bármikor kötelezettség nélkül leiratkozhat.