top of page

Hogyan is működik a gyakorlatban egy jó alapruhatár?

Hogyan is működik a gyakorlatban egy jó alapruhatár?

  • Mindennapi életben is gondot okozott nekem, hogy nem tudok igazán kényelmes, fantáziadús ruhadarabokat vásárolni

  • Tisztáznom kellett magamban, hogy milyen ruhákat szeretek hordani igazán

  • Mondhatom, hogy mára kialakult egy olyan jól használható, könnyedén variálható ruhatáram, ami minden szituációban kisegít engem.

Sokan érdeklődtek az alapruhatár kialakításával kapcsolatosan.

Most egy olyan hölgy szemüvegén keresztül szeretném bemutatni az alapruhatár működését, alakulását, aki 2015 nyara óta folyamatosan építgeti, bővíti az alapruhatárát.

Íme, a mi kis történetünk…

 

Kapcsolatunk 2015-re datálódik, amikor örömanya ruhakészítés miatt keresett fel engem Olgika.

Beszélgetésünk folyamán kiderült, hogy nem csak az alkalmi öltözködéssel kapcsolatosan tanácstalan, hanem a mindennapi életben is gondot okoz neki, hogy nem tud igazán kényelmes, fantáziadús ruhadarabokat vásárolni, összevariálni pedig pláne nem tudja őket!

Ekkor ajánlottam fel neki kosztümbank szolgáltatásunkat. Amivel tökéletesen jól kialakítható a minden szituációban jól használható alapruhatár.

,,Így visszatekintve 2015 óta tartó együtt működésünkre, mondhatom, hogy 3 évvel ezelőtt egy nagy kaland kezdődött el az életemben a stílusok, formák, színek világában és nem utolsó sorban saját stílusom kialakításában.

Első lépésben tisztáznom kellett magamban, hogy milyen ruhákat szeretek hordani igazán, mik az én színeim, milyen fazonok állnak igazán jól nekem és persze ezen kívül is számtalan kérdés merült fel folyamatosan.

Ezen kérdések tisztázásához nagyon nagy segítséget kaptam Ágikától, aki a kezdetektől fogva nagy odafigyeléssel, törődéssel segített végig engem ezen az úton.

Minden ruhadarabomban benne van Ági összetéveszthetetlen stílusa, de én is ott vagyok benne. Ezért nagy örömmel hordom folyamatosan minden ruhadarabomat.

Az idők során megtanultam magabiztosan felöltözni, ízlésesen variálni a ruháimat.

Bevallom, nekem nagyon jól esik az is, hogy a körülöttem lévő emberek mindig megdicsérnek mióta Ágival kialakított ruháimban járok.

Nagyon elfoglalt vagyok, nekem nagyon fontos az, hogy a mindennapokban is csinosan, kényelmesen tudjak felöltözni. Ágival megkaptam azt a lehetőséget, hogy a méretre elkészített ruháimat más és más anyagból elkészítve, nagyon kedvező áron kaphatom meg.

Hiszen a méretre készíttetést csak egy alkalommal fizettem meg, és a személyes szabásmintáimat ismét felhasználva, méretre készíttetési felár nélkül, már jóval kedvezőbb áron kaphatom meg.

Mondhatom, hogy mára kialakult egy olyan jól használható, könnyedén variálható ruhatáram, ami minden szituációban kisegít engem.

Ahogy Ági szokta volt mondani a ruhásszekrény a barátom lett!,,

Auer Richárdné Olga

Kapcsolódó bejegyzések:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page