top of page

Alapruhatár a hétköznapokban

Alapruhatár a hétköznapokban

  • Bevallom, nekem nagyon jól esik az is, hogy a körülöttem lévő emberek mindig megdicsérnek mióta az Ágival kialakított ruháimban járok.

  • Lássuk hát, mi található egy olyan hölgy szekrényében, akinek már kialakítottuk alap ruhatárát

  • Miután kialakítottuk az alapruhatárunkat, bátran kísérletezzünk!

Teljes az Ön ruhatára, mire lehet még szüksége?

Erre a kérdésre legkönnyebben a reggeli készülődés közben tudnánk válaszolni, amikor pont az nincs, amire szükségünk lenne!

Ilyenkor átvillan fejünkben az álomruhatár….

„Kinyitja a szekrényét, és megtörténik, amire már régen vágyott. Magabiztosan tud olyan ruhadarabokat gyorsan, ügyesen összeválogatni, amiben harmonikus, elegáns és magabiztos lesz a megjelenése. Amiben egész nap jól érzi magát.”

Kell ennél jobb érzés?

Kedves vendégünk saját szavaival fogalmazta meg, neki mit jelent az az alapruhatár, ami a mi szalonunkban készült, és bővül folyamatosan, egyre több, egymással jól variálható darabbal.

„Nagyon elfoglalt vagyok, nekem nagyon fontos az, hogy a mindennapokban is csinosan, kényelmesen tudjak felöltözni. Minden ruhadarabomban benne van Ági összetéveszthetetlen stílusa, de én is ott vagyok benne. Ezért nagy örömmel hordom folyamatosan minden ruhadarabomat.

Az idők során megtanultam magabiztosan felöltözni, ízlésesen variálni a ruháimat.

Bevallom, nekem nagyon jól esik az is, hogy a körülöttem lévő emberek mindig megdicsérnek mióta az Ágival kialakított ruháimban járok.

Tőle megkaptam azt a lehetőséget, hogy a méretre elkészített ruháimat más és más anyagból elkészítve, nagyon kedvező áron kaphatom meg.

Hiszen a méretre készíttetést csak egy alkalommal fizettem meg, és a személyes szabásmintáimat ismét felhasználva, méretre készíttetési felár nélkül, már jóval kedvezőbb áron kaphatom meg az újabb ruhadarabokat.

Mondhatom, hogy mára kialakult egy olyan jól használható, könnyedén variálható ruhatáram, ami minden szituációban kisegít engem.”

Mi kell egy alapruhatárba? Az elmúlt években sokan kérdezték tőlem, hogy szerintem mi az, ami feltétlenül kell egy alap ruhatárba.

Szerintem erre a kérdésre a jó válasz az, hogy mindenkinek más, ez teljesen egyén függő!

Erre akkor tudok igazán jó választ adni, amikor beszélgetésünk során kiderül az, hogy mi késztette Önt arra, hogy meghozza a döntést, szeretne kialakítani egy jól használható alap ruhatárat.

Az új alapruhatár kialakításához ki kell derítenünk, például, hogy Ön miben érzi jól magát, milyen színek állnak jól Önnek, milyen fazonok előnyösek az alkatának megfelelően.

Lássuk hát, mi található egy olyan hölgy szekrényében, akinek már kialakítottuk alap ruhatárát! A most következő ruhadarabokat feltétlenül ajánlom a jól variálható, praktikus alap ruhatárába, legyen szó bármilyen alkalomról, ezután sosem kerül zavarba!

  • Sötét nadrágkosztüm

Lehetőleg fekete, hiszen ez a szín kombinálható a legtöbb egyéb más színnel.Ha nem szereti a feketét szóba jöhet sötétkék is, ugyanolyan elfogadott az üzleti körökben akárcsak a fekete.

  • Midi szoknya:

Színben ugyanolyan, mint a kosztümünk színe, hisz így tudjuk variálhatóvá tenni öltözékünket. Lehet ez egy ceruza szoknya vagy akár egy kellemes lefelé bővülő szoknya fazon is.

  • Fehér ing:

Jól kiegészíthető mindenféle kis sállal, brossal, mindig elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

  • Egybe ruha:

A kosztümünk színével megegyező színben készítve, midi hosszban. A fazonja lehet klasszikus tubus ruha vagy akár lefelé bővülő fazon is, attól függően, hogy mi áll jól nekünk!

  • Fekete elegáns gyapjú kabát:

A kabát az első mondat helyettünk a hideg hónapokban,ezen nem szabad spórolnunk.

Egy csinos, elegáns fekete kabáttal mindenhol, minden szituációban megjelenhetünk, nem beszélve arról, hogy milyen sok érdekes kiegészítővel tehetjük még különlegesebbé megjelenésünket. Egy szuper táskával,sállal vagy akár egy szép brossal is kiegészíthetjük kabátunkat.

Nagy előnye a nálunk kialakított ruhatárnak, hogy alapanyagaink egytől egyig testbarát, jól szellőző, kényelmes anyagokból készülnek, melyek azon túl, hogy kellemesen szellősek, a különleges textilkidolgozásnak köszönhetően, kevésbé gyűrődnek így, az órák elteltével sem lesznek kellemetlenül gyűrtek. Gondoljunk bele, micsoda előny ez, például ha délutáni tárgyalásra készülünk, de az öltözékünket kénytelenek vagyunk reggel óta viselni!

Amikor már meg van egy jól hordható, kényelmes alap ruhatárunk bátran kísérletezhetünk a legkülönbözőbb kiegészítőkkel, úgymint kardigánok, sálak, cipők, táskák, ékszerek. És bátran kísérletezhetünk a színek variálásában, hiszen az egyéniségünkhöz illő színek viselése olyan fűszert ad öltözködésünknek, ami a hétköznapokban a jó kedvünket, elegáns, magabiztos megjelenésünket alapozza meg.

Egy dolgot sose feledjünk a stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit az anyagiaktól függetlenül bárki megengedhet magának.

Érdeklődjön személyes alapruhatárának kialakításáról divatszalonunk elérhetőségein!

Mobil: +36 70 386 77 48

Kapcsolódó írások:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page