top of page

Elegáns őszi anyagok szalonunkban

Elegáns őszi anyagok szalonunkban, mert a ruha az anyagnál kezdődik!

Beköszöntött az ősz a szalonunkba!

Megérkeztek legújabb anyagaink ennek az évszaknak a jegyében.

Az ősz, mint a lecsendesedést és visszahúzódást jelentő időszak, az öltözködés szempontjából az izgalmak idejét hozza el nekünk.

A nyári kánikulában viselt vékony ruhácskák időszakát felváltja a réteges öltözködés, így lehetőséget kapunk a szebbnél szebb ruhadarabok kombinálására.

Idén is felkészülten várjuk ezt a gyönyörű évszakot. Legújabb pihe-puha anyagaink közül könnyű a választás, hiszen számos új szövetet szereztünk be ismét.

Szalonunkban több mint 200 féle anyagból válogathatnak a hozzánk betérő kedves vendégek.

Bemutatónkat ezzel a szépséges flitterrel hímzett tüllel kezdjük. A futó levélminták izgalmas látványt nyújtanak. Szeretettel ajánljuk a különlegességet kedvelők hölgyek részére!

Őszi anyagaink bemutatóját ezzel a gyapjú lycra, kockás kosztüm szövettel folytatjuk.

Szeretettel ajánljuk az igazi kényelmet és tartós, kiváló minőséget kedvelő vevőinknek. Ez a szövet jól kombinálható fekete és csokibarna színű anyagainkkal.

A nálunk kapható textilek kizárólag természetes anyagok, hiszen csak olyan anyagot ajánlok Önöknek, amit én is szívesen viselnék!

A következőben a klasszikus időtlen elegancia híveinek okozunk örömet ezzel a páratlan szépségű kelmével.

Ez a gyapjú kosztümanyag jól kombinálható bordó és fekete színnel is. Kiváló alapanyagának köszönhetően nagyon jól formázható, alakítható az anyag, így csodás blézerek és szoknyák készülhetnek belőle.

Alkalmak, alkatok, fazonok, anyagok összhangja...

A sikkes, emlékezetes ruházatunk létrehozásának záloga, ezen főbb szempontok összehangolása.

Évadunk egyik legszebb anyag ez a szürke szatén, fekete flokkolt virágmintával. A páratlan díszítés igazán különlegessé teszi a kelmét. Ezzel az anyaggal emlékezetessé teheti megjelenését!

Az őszi szürke napok hangulatát dobhatjuk fel ezzel az antracit-piros kombinációval, mely igazán nyerő párosítás. A csodás hurkolt alapanyag kiváló választás a mindennapokra. Jól hordható, kényelmes viseletet készíthetünk belőle.

Ez a csodás "tiszta gyapjú" buklé anyag egyszerre bohókás és elegáns. Aki ezt az anyagot választja, fityiszt mutat a szürke őszi napoknak.

Ezeket a kötött gyönyörűségeket azoknak a hölgyeknek ajánlom szeretettel, akik a mindennapi öltözködésükbe is szeretnek belevinni valami pluszt. Ezekből az alapanyagokból készülhetnek kardigánok, pulóverek és tunikák is. Ki hogyan szeretné!

Az elképzelések egy indíttatással kezdődnek.

A ruhafazon kiválasztásával álmaink útjára indulnak.

Testet ölteni akkor kezdenek igazán a gondolataink, amikor az anyagválasztás is megtörténik.

A mi segítségünkkel az eredmény elragadó lesz!

Élje át Ön is ezt az alkotó folyamatot.

Jelentkezzen be szalonunkba, és legyen Ön is részese az öltözék megvalósításának.

Somodi Ágnes +36 70 386 77 48

E-mail: info@somodiagnes.com

Kapcsolódó írások:

Tags:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page