top of page

Divatszalonunk rejtett zugai

Divatszalonunk rejtett zugai, avagy bepillantás a művészbejáróból

Közvéleményt kutattunk a közelmúltban hírlevél olvasóink körében, melyre nagy számú visszajelzés érkezett. Nagy örömmel vesszük, hogy ilyen sokan érdeklődnek divatszalonunk működése iránt.

Ezúton is nagyon köszönjük!

Kedves hírlevél olvasóink kérdései alapján állítottuk össze következő blogbejegyzésünket.

Ez alkalommal divatszalonunk hangulatát, eszmeiségét mutatjuk be, néhány fontos szempontot kiemelve.

Az Önök által feltett kérdéseket folyamatosan felsorolva szeretnék haladni.

Nem vagyok gyakorlott a varratásban, tud nekem segíteni a gondolatok összerendezésében?

Természetesen! Az én feladatom az , hogy segítsek Önnek a lehető legjobb ruhavariációk kiválasztásában, így könnyítve meg Önnek a végső döntést.

Az én célom az, hogy a tudásom legjavát adva létre hozzam Önnek azt az öltözéket amit Ön sokáig szeretne magáénak tudni.

Az évek folyamán megtanultam figyelni az emberekre. Sokszor sokkal többet árul el Önről az amit nem mond ki, mint amit kimond!

Divatszalonunk az évek folyamán a nyugalom szigete lett, nekem fontos , hogy a közös munka és az elkészült ruhadarab is Önről szóljon.

Az a feladatom, hogy a beszélgetésünk során figyelve a szavaira és gesztusaira legjobb tudásom szerint tudjam összeállítani az Ön igényeinek legmegfelelőbb öltözéket. Nekem ilyenkor minden információ nagyon fontos, hogy ül le a székre, hogy tartja magát, hogy jár-kel a szalonban. Minden lényeges amitől Önt egy kicsit jobban megismerhetem.

Akik már hosszú idők óta abban a megtiszteltetésben részesítenek, hogy törzsvendégeim között tudhatom Őket, úgy szokták megfogalmazni, hogy az általunk elkészített ruháik , az ő gondolataik, életérzéseik kivetülései.

Hiszen nem csak a méreteiket veszem figyelembe, amikor kialakításra kerülnek a ruháik, hanem azt is, hogy mit várnak el egy ruhától.

Néhány példa erre:

a felsőrészem kényelmes legyen, de ne lógjon rajtam,

a nadrágom rendesen simuljon a derekamra

vagy vágyom egy egészruhára ami nem kövérít, sikkes és kényelmes.

Hogyan kezdenek elindulni a közös gondolatok?

Először az anyagot választjuk ki vagy először a ruha fazonja a meghatározó?

Minden embert más inspirál mikor eljön hozzám. Én azt ajánlom mindig, hogy az anyagot válasszuk ki és erre építkezve válasszuk ki a ruha fazonját.

Ugyanis nem minden ruhát lehet elkészíteni bármilyen anyagból!

Amikor már látom , hogy Ön milyen anyagokhoz nyúl szívesen, abból már az én fejemben kezd összeállni a kép, hogy milyen fazonokat fogok Önnek ajánlani.

Persze ezt visszafelé is el lehet kezdeni felépíteni, de tapasztalataim szerint ha a fazon kiválasztása után kezdünk anyagot válogatni sokszor akadunk el, ha az anyag és a fazon nem találkoznak össze. Nehéz váltani, van aki nehezen tudja újra gondolni az egész koncepciót!

Mennyi időt vesz igénybe az Önnél tett látogatásom?

Ahhoz, hogy én minden tekintetben tájékoztatni tudjam bizony időre van szükségünk. Divatszalonunkat többek között ezért is lehet csak előzetes időpont egyeztetés után felkeresni, hiszen amikor Ön eljön hozzám csak Önre szeretnék figyelni.

Általában az első konzultációnk 1,5 óra szokott lenni.

Szeretnék Önnek mindent részletesen mutatni az anyagoktól kezdve a nálunk készen látható modellekig, hiszen ezek is mind, mind inspirációk lehetnek az Ön számára.

Tapasztalataim szerint az anyagok birodalmában hamar elröppen az idő, sokszor sokan sokkal több időt is eltöltenek nálam mint 1.5 óra.

Számomra ez nem teher inkább kiváltság, mindig nagyon örülök ha olyan emberrel találkozom akit valóban nyitottan, érdeklődően közelít munkám felé.

Mi a garancia a végeredményt illetően?

Sok csalódás érte az évek során kedves hírlevélolvasóinkat a varratással kapcsolatosan. Nálunk miért lenne más?

A nevemet adom a munkáinkhoz, és mindannyian így vagyunk ezzel!

Az évek során sikerült olyan, Önmagukra igényes emberekből álló csapatot létrehoznom, akik nap mint nap beleteszik szívüket, lelküket a munkájukba.

Nem túl akarunk lenni egy adott megbízáson, hanem élvezzük minden pillanatát akkor is ha sokszor kihívásokkal teli.

Mi mindannyian úgy gondoljuk, hogy Önnek A RUHÁT szeretnénk létre hozni csupa nagy betűvel.

Természetesen teljes körű garanciát vállalunk munkáinkra!

Ruhái elkészülte után sem engedjük el az Ön kezét, ha bármi probléma adódik viselés közben, valamilyen okból kifolyólag ruhája megsérül akkor is számíthat ránk, igyekszünk megoldani a kialakult problémát.

Az évek során beépítettem egy olyan biztonsági pontot a készítési folyamatunkba amitől büszkén mondhatom el, hogy 20 éve nem volt reklamációnk!

Molinópróba. A titok, amitől tökéletes lesz a ruhája!

Amikor elkezdődik a készítés folyamata csak elképzeléseink vannak az adott ruhadarabról.

Az első megnyugtató visszajelzés az Ön számára mikor először testet ölt a hőn áhított ruhadarab. Ezt egy próbaanyagból, úgynevezett molinóból készítjük el Önnek!

Ezen a ponton finomítjuk az Ön ruháját a legapróbb részletekig.

Beállítjuk a hosszakat a kivágások mélységét, vizsgáljuk a kényelmi szempontokat is. Egyszóval ez lesz a mi mankónk a tovább haladáshoz. Ez egy nagyon fontos momentum, enélkül nem lehet kiemelkedő ruhát készíteni.

Kinek ajánlaná a mérték utáni készítést és kinek nem?

Kinek ajánlanám …

Akik egy fontos esemény miatt, például örömanyaként vagy vendégként vesznek részt egy esküvőn, vagy elegáns partira hivatalosak, így elérkezettnek látják az időt, hogy igazán különleges, szép, minőségi ruhájuk legyen.

Akiben megérett az a gondolat, hogy végre személyre szabottan igazán kényelmes, sikkes, stílusos ruhákban szeretne járni a saját elképzelései szerint.

Megtiszteltetésnek veszem mindazok látogatását divatszalonunkban akikkel teremtő módon, tudunk eszmecserét folytatni, a készítendő ruhája kapcsán.

Akik nyitottan fordulnak felém, meghallgatják tapasztalataimat, javaslataimat hiszen az évek folyamán annyi féle testalkattal, ruhatípussal, anyaggal volt szerencsém találkozni, dolgozni ami alapján úgy érzem, hogy a tapasztalataim értékessé váltak.

Kinek nem ajánlom...

Aki nem tudja azt a gondolatiságot elengedni, hogy csak akkor tud vásárolni ha meg tudja próbálni a ruhákat és ami jó azt megveszi.

Nálunk erre nincs lehetőség, nem készítünk szériás ruhákat.

Divatszalonunkban kész ruháink 38-as méretben láthatóak. Gondolat indítóként, inspirációnak készítjük el ezeket a darabokat. Természetesen, ha Ön 38-as méret, meg tudja vásárolni a kiválasztott darabot.

Aki csak folyamatos megerősítésre számít egy téves elképzeléssel kapcsolatban, akkor is ha teljesen rossz úton jár. Öltözék tervezői tapasztalataimat előrébb helyezem, mint egy-egy téveszmét erőltető megrendelő elképzeléseit. Ha meggyőződésem ellenére szeretne olyan ruhát csináltatni amit én már előre tudok, hogy nem lesz jó, nem fogom elkészíteni Önnek csak azért, hogy bevételt generáljak a cégünknek.

Higgyen a tapasztalatainkban, hiszen a mi célunk, hogy Ön megelégedett megrendelőnk legyen!

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Önnek is van kérdése divatszalonunk életével, munkánkkal esetleg varratással kapcsolatban?

Ide kattintva tegye fel nyugodtan kérdését, írja meg gondolatait nekünk, ígérem e-mailben hamarosan válaszolok Önnek!

Kapcsolódó írásaink:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page