top of page

Az örömanyaruha finom kiegészítői megjelenésünk nélkülözhetetlen fűszerei

Az örömanyaruha finom kiegészítői megjelenésünk nélkülözhetetlen fűszerei.

A kiegészítők fontosságáról ejtsünk néhány szót…

Úgymint cipő, táska, ékszerek, fehérneműk, hiszen ezek mind-mind fontos szereplői harmonikus megjelenésünknek.

Bőr cipő vagy szatén cipő?

Mindig figyelembe kell vennünk, hogy milyen alapanyagból készítettjük ruhánkat, az anyag ugyanis meghatározza, hogy milyen cipő illik hozzá.

Táska:

A legstílusosabb megjelenést azzal érhetjük el, ha ruhánk anyagából tudunk kisebb táskát is készíttetni. Nálunk szinte minden alkalommal felmerül ez az igény.

Ékszerek:

Nagyon fontos, hogy a ruha stílusához és színéhez passzoló ékszereket viseljünk, hiszen az ékszerek olyanok ruháinknak, mint a tortának a hab.

Fehérneműk:

Színben passzoló fehérneműt válasszunk a nagy napra.

Ne feledjük, a kényelem a legfontosabb tényező!




Fodrász, smink és egyéb nélkülözhetetlen dolgok a nagy nap előtt…

Gondolták volna?

A ruha nyakrészének fazonkidolgozása is befolyásolja frizuránk kialakítását, mellyel kapcsolatosan konzultálnunk kell fodrászunkkal.

Miért mondom ezt?

Íme egy példa…

Magasított nyakú blézert szeretnénk, melyet egy csodás gyöngyözéssel még különlegesebbé varázsoltunk. Mindehhez hosszú, kiengedett frizurával készülünk.

Nem biztos, hogy ez a legjobb választás, hisz hiába lett öltözékünk legszebb része a különlegesen kialakított nyakmegoldás, ha ezt rajtunk kívül senki sem fogja látni hajzuhatagunk miatt.

Ebben az esetben bátran válasszunk egy csodás kontyot, melybe néhány gyöngyöt is belecsempészhetünk.

Sminkünknek szintén harmonizálnia kell mind színeiben

mind stílusában öltözékünkhöz.

Egy igazán profi sminkes érdeklődik is ruhánk színei és stílusa iránt, hiszen csak így tudja stílusosan elkészíteni a kívánt sminket.

Nem kell kifordulnia Önmagából, csak mert örömanya lesz. Nem kell mindenkinek megfelelni!

A leglényegesebb szerintem az, hogy mindvégig megőrizzük Önmagunkat, hiszen életünk egyik legboldogabb eseményére készülünk, mely tele van szokatlan helyzetekkel és sok sok izgalommal. Ilyenkor van csak igazán szükség Önmagunkra!

Az a legjobb, ha megadatik nekünk, hogy a készülődés időszaka is egészséges izgalommal, és nem idegfrászban telik.

Ne akarjunk mindenkinek megfelelni, nincs erre szükség, hiszen mi önálló egyéniségek vagyunk mindannyian, és éppen ez a szép.

Mindannyian mások vagyunk de egy pillanatra egyként lélegzünk, egyként tudunk örvendeni szeretett gyermekeink boldogságának.

Íme 3 olyan kérdés kedves vendégeink gondolataiból, melyeket együtt átgondolva ki is húztunk a lényeges tényezők listájáról...

A dekoráció lila-sárga lesz.

Örömanyaként nekem is ehhez a színvilághoz kell igazítanom a megjelenésemet?

Nem, a dekoráció színei nem lényegesek öltözékünk összeállításánál, sőt én lebeszélnék mindenkit arról, hogy az öltözéke a szalvéta színével passzoljon.

Az örömanya társam lila színű ruhában lesz. Nekem is lilában kell lennem, vagy legalább olyan színben, ami passzol a lila színhez?

Nem kötelező. Viselhet Ön is lila színt de csak akkor, ha szereti a lilát és jól is áll Önnek.

Semmilyen tekintetben nem kell figyelembe venni örömanya társa öltözékét, hiszen két teljesen különböző egyéniségről van szó. Valószínűleg mindketten mást szeretnek, másban érzik jól magukat. Ez így van rendjén!

Persze kivételt képez ez alól az a szituáció, amikor a két család szülő párjai készakarva szeretnének egymáshoz passzoló ruhákban megjelenni, ekkor együtt keresnek fel engem, együtt alakítjuk ki megjelenésüket.

A menyasszony megjelenéséhez kell igazodnia az én ruhámnak is?

Gondoljuk át jobban ezt a kérdést!

A leglényegesebb az, hogy az örömapa megjelenésével harmonizáljon az Ön ruhája.

Fontos, hogy a kedves férje milyen színű öltönyt visel. Sokszor előfordul, hogy az örömanya ruha anyagából készítünk nyakkendőt és díszzsebkendőt az örömapa öltözékéhez. Ez rendkívül elegáns, harmonikus megjelenést kölcsönöz az örömszülők számára.

Hát elérkezett ez a pillanat is…

Ezzel a blogcikkel véget ért 5 cikkből álló minisorozatunk, amellyel az örömanyák készülődéséhez szerettünk volna egy kis segítséget nyújtani.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Örömteli készülődést kívánunk Önöknek, hisz tudják, ez a legfontosabb!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Esküvői sorozatunk eddigi részei:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page