top of page

A varratáshoz bizalom kell

A varratáshoz bizalom kell…

Mi ezt nagyon jól tudjuk. Hiszen olyan dolgot bíznak ránk vendégeink, ami az egyik legfontosabb az életünkben.

A külső megjelenés.

Amikor belépünk egy helyre, egy társaságba, a pillanat tört része alatt képződnek gondolatok rólunk, a belépőről. Ki ne szeretné, ha ez a megjelenés tökéletes lenne?

Mi a varratásban látjuk a megoldást

Szerencsére egyre többen gondolnak ismét arra, hogy egyedien, csinosan, stílusosan szeretnének öltözködni.

Mindez rendben is van, de hogyan lehet ezt megvalósítani?

Mi a varratásban látjuk a megoldást, mellyel olyan ruhadarabot kap tőlünk, ami csakis Önről szól, hiszen a ruhavarrás folyamatában minden alapanyag, minden szabásvonal az ön igényeihez, ízléséhez alkatához idomul. Segítünk tanácsainkkal Önnek, de a végső szó az Öné.

A varratáshoz idő kell..

Varratni izgalmas dolog. Vendégeink bepillantást nyerhetnek szakmánk rejtett zugaiba, hiszen megosztjuk Önökkel azokat a gondolatokat, amelyeket ismerni kell ahhoz, hogy megfelelő ruhadarabot válasszanak, bármilyen alkalomra is készülnek.

Ez időigényes folyamat, de higgyék el megtérül a szalonunkban eltöltött pár óra!

Sok-sok vendégünk mosolya mutatja nekünk a sikert, a mi sikerünket, hogy olyan ruhát-ruhákat sikerült elkészíteni nekik, melyekben jól érzik magukat, melyekben tündökölnek.

Fogadják szeretettel néhány munkánkat, és vendégeink kedves szavait!

Ez nekem így természetes….

„A plusz, amit kaptam, az az emberi kapcsolat.

Hogy számíthatok rájuk mind minőségben, mind pontosságban, határidőtartásban. Mondhatom, hogy összebarátkoztunk. Ez az a hozzáállás, amit sehol nem kaptam meg.

Egy másik világba érkezem, mikor belépek a szalonba. Nem csak kifogástalan ruhát, hanem szívemhez közeli emberi bánásmódot is kaptam. Most már ez nekem így természetes.

Amikor Ágnest ajánlom, akkor elsősorban ez jut az eszembe. Csak utána teszem hozzá, hogy egyébként az természetes, hogy egy ruha tökéletes, és hogy mindent elkövetnek, hogy minden kifogástalan legyen. Ez a szalonban megkérdőjelezhetetlen dolog. Annyira hitelesek, annyira szakmaiak, és annyira érződik az, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak. Egyszerűen hiteles minden.”

Zsuzsanna kérése az volt, hogy olyan ruhát készítsünk neki, ami nem fogja feszélyezni őt az elkövetkezendő esküvőn. Amiben jól érzi magát, és nem fog beleizzadni sem. Így készült el ez a mentazöld alkalmi együttes.

A mell alatti szabásnak köszönhetően kitűnően formálható, tökéletesen alakkövető, a ruha mégsem szűk.

A mentazöld szövet lycra tartalmának köszönhetően kissé rugalmas, hihetetlen kényelmet kölcsönözve viselőjének.

A ruhához készült muszlin felvető érdekes együttessé varázsolja az alkalmi ruhát. A felvető elejére kézzel felvarrt gyöngysor repesztett achát-hegyikristály-swarovski gyöngyökből készült.

„Még soha nem volt méretre elkészített ruhám, nem tudtam mit kell éreznem, mit várhatok el egy ilyen ruhadarabtól.

A kényelem, amit ad nekem ez a ruha, az összehasonlíthatatlan egy szériás ruhával.

Élveztem, hogy én választhattam ki az anyagot, én rakhattam össze a kiegészítőket. Azon kívül, hogy gyönyörű lett a ruhám, úgy éreztem, mintha én készítettem volna el a ruhát. Részese voltam a ruhakészítésnek.

Kedves vendégünk olyan különleges ruhát szeretett volna, melyben büszkén jelenhet meg a családi esküvőn.

Így esett a választásunk a zsinórhímzett csipkére, melynek fehér alapot adtunk, hogy kiemelje a gyönyörű türkíz csipke színét. Anita nagyon meg volt elégedve a ruhával, nem bánta meg, hogy Tapolcáról Budapestig kellett utaznia a gyönyörű ruhájáért.

Kedves vendégünk, Zsuzsika kérése egyszerű volt.

„Ágika! Legyen szép! Ezt szeretném”

A képek önmagukért beszélnek!

Zsuzsika nagyon boldog volt, amikor elkészült a ruhája.

„Álomszép lett ez a ruha, és még slankít is!

Nagyon köszönöm a személyes törődést és azt, hogy Ágika minden kérésemre odafigyelt! Amint alkalom lesz rá, örömmel visszatérek Önökhöz!”

„Számomra a legnagyobb nyereség, hogy megismerhettem Ágnest, és azt a munkát, hozzáállást, és azt a szakmaszeretetet, amivel létrehozták ezeket a ruhákat.

Ez egy olyan plusz, amire nem is számítottam, amikor bejelentkeztem a szalonba. És nem azért maradok hűséges vásárló, mert a tökéletesnél is jobb ruhát kaptam, hanem a kialakult emberi kapcsolat miatt.

Ez az a legnagyobb ajándék, amit máshol soha nem kaptam meg."

Bízunk benne, hogy tetszett Önöknek a sok-sok fotó!

Köszönjük kedves vendégeinknek, hogy modellt álltak e pár kép erejéig, és megmutatták mindannyiunkak az elkészült ruháikat!

​📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

További írásaink:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page