top of page

Alkalmi ruha szívmelengető gondolatokkal

Alkalmi ruha szívmelengető gondolatokkal

A ruha készítés a szenvedélyünk, a hobbink, a mindenünk…..

Minden egyes ruhadarab a mai napig is lázba hoz minket, kihívást jelent számunkra, hiszen szépet és maradandót szeretnénk alkotni!

A klasszikus emberi értékeket rendkívül fontosnak tartjuk. Az emberek kedvessége, szeretete, öröme, amit felénk sugároznak, bizonyíték arra, hogy jó úton járunk.

Nem csak az általunk készített ruhák, hanem mi is egyediek vagyunk szalonunkkal.

A minőség és a szépség örök

Hisszük, hogy bárki számára lehet kortól és mérettől függetlenül stílusos ruhát készíteni, amiben jól érzi magát, amiben felragyog, ha belép valahová.

Munkánk során a teljes összhangra törekszünk, ami nem csak egy kiváló minőségű ruhadarab elkészítését jelenti. Vendégeink az általunk készített ruháikon keresztül tetőtől talpig harmonikus megjelenést, felszabadult, sikkes, elegáns életérzést vihetnek magukkal.

Következzen néhány közös munkánk, gyönyörű alkalmi ruhák, melyeket vendégeinkkel közösen készítettünk.

Kedves vendégünk esküvőre készülve keresett meg minket.

Szíve vágya egy igazán különleges és kényelmes alkalmi ruha. Olyanra vágyott, ami az alkatának megfelelő, és színben is tetszetős.

Nagyon örült, hogy rátalált szalonunkra, és megismerhette szalonunk világát, megismerte Ágit, aki ismét teljes odaadással, jó tanácsaival segítette őt a ruhakészítés során.

„Végre minden a helyén van. A szabásvonalak, az ívek, a színek harmóniája. Az alapanyag pedig egyszerűen csodás, leheletkönnyű hernyóselyem. Ilyen ruhára vágytam! ”

Kedves vendégünk esküvőre volt hivatalos. Alkalmi ruhát keresett magának, így talált ránk.

Olyan ruhában gondolkodott, amiben csinos is, és jól érezheti magát. Nadrágos együttesre esett a választása. Így készült el ez a nadrág- csipke felső variáció.

A felsőben a sötétkék- fehér kombináció izgalmassá teszi az összhatást. A gyönyörű csipke „virág mintázata” annak ellenére, hogy van benne elvágás, szinte egyben maradt a különleges szabásnak köszönhetően.

Hernyóselyem, ahogy én szeretem….

Kedves vendégünk, Marika egy „igazán szép” alkalmi ruhát kért tőlünk.

Ő nagyon szereti a pasztellszíneket, így esett a választás erre a gyönyörű hernyóselyemre, melynek lágysága és harmonikus színei biztosították, hogy a kívánságnak megfelelő ruha készülhessen el.

Csipke, és megint csipke!

Amikor ilyen csodaszép anyaggal dolgozunk, bizony mi is izgatottan helyezgetjük a szabásmintát az anyagon, hogy a bordűr, és a minták is szépen mutassanak. A motívumok a legfontosabb szereplők a szabás folyamatában.

A gyönyörű-szép királykék alkalmi komplé fogadtatása igazán örömteli volt. A mosolyt, és az elismerést ismét megkaptuk!

Ezer arcú pille ruhánk…

Kedves vendégünk álmodott egy gyönyörű örömanya ruhát, melyet csipkével díszítettünk.

Ez a nagyon finom, szellős alapruhánk csinosan követi a testet.

A ruha alsó része loknis szabással játékosan libben. Csinos, kényelmes és praktikus alkalmi ruha készült el ismét szalonunkban.

A kistáska és az ékszer pedig egyszerűen csodálatos!

Kedves vendégünk, mikor felkeresett bennünket, egy kérése volt.

Legyen csinos elegáns a nagy napon...

Megtörtént a modell és a fazon kiválasztás, majd az anyagválasztás. A molinó próba rendben lezajlott, majd pár héttel később megvolt az öltözék főpróbája, és a ruha átadása.

Nagy örömben volt részünk ezen a találkozáson, hiszen Marikánk a következőket mondta…

„Nem hittem volna, hogy valaha ilyen szép ruhám lesz. Büszkén fogok vonulni a férjem oldalán. Én leszek a legszebb a társaságban.

A kistáska és az ékszer pedig egyszerűen csodálatos. Nem is, inkább rendkívül egyedi. Hogyan tudtak ilyen különleges darabokat megálmodni és elkészíteni!?

Nagyon boldog vagyok. Ez a törődés, amivel találkoztam a szalonban, már rég eltűnt ebben a világban! Olyan jó, hogy ráleltem Önökre és a szalonra! Ígérem, hogy a szalon jó hírét mindenfelé elviszem.”

Kék-fehér, az örök színkombináció

Szerettünk volna egy kis rafinériát belevinni a klasszikus blézer kidolgozásakor. Így készült el ez a mutatós darab.

Nem csak kedves vendégünknek, hanem nekünk is megdobogtatta szívünket az elkészült ruhadarab.

Elegáns csipkeruha, ékszerszett, alkalmi kistáska…

Egy igazán aprólékosan megtervezett ruhakompozíció és kiegészítők együttesét készítettük el a napokban kedves vendégünknek!

A ruha felső részének csipkéje díszíti a különleges kistáskát, mely az alkalomhoz illően egyedileg, aprólékos munkával készített, csavart fület kapott. S ha mindez még nem lenne elég, Mariann kiválasztott egy exkluzív ékszer kollekciót, melynek gyöngyei harmonizálnak a ruha színével. Tökéletes összehatás!

Izgalmas kiegészítők az alkalmi ruha mellé…

Szalonunkban nagy jelentőséggel bírnak a legapróbb részletek is.

Hogy mire gondolok?

Nem szeretünk elsiklani olyan aprónak tűnő, de fontos dolgok mellett, mint a ruhához tartozó ékszer kollekció, vagy alkalmi kistáska.

Kedves vendégeink bátran álmodozhatnak, mi megvalósítjuk álmaikat!

Bízunk benne, hogy tetszett Önöknek a sok-sok fotó!

Köszönjük kedves vendégeinknek, hogy modellt álltak e pár kép erejéig, és megmutatták mindannyiunkak az elkészült ruháikat!

​📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

További írásaink:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page