top of page

Alapruhatár az új életforma, ahogy én szeretem

Alapruhatár... az új életforma, ahogy én szeretem

Magabiztosan, önazonosan…

Miért tekintem egyik fő célunknak népszerűsíteni az alapruhatár fogalmát és lényegét?

Ez egy új életforma!

A válasz nagyon egyszerű, magamból indulok ki…

Kell, hogy amit viselek, az az enyém legyen, passzoljon a személyiségemhez, jól érezzem magam benne. Ezt nyújtja nekem az okosan összerakott alapruhatáram.

Úgy gondolom, hogy minden önmagára igényes, stílusos NŐ szeretne magáénak tudni egy ilyen ruhatárat.

A napokban történt meg velem…

Elérkezettnek láttam az időt, hogy elővegyem őszi-téli ruhatáram hőn szeretett darabjait.

Ilyenkor mindent szépen kimosok, nagyon örülök a szuper anyagválasztásaimnak, hiszen olyan természetes alapanyagokból készül a ruhatáram, melyek moshatóak és vasalni is alig, vagy egyáltalán nem is kell. Szeretem...

Örömmel néztem végig a száradó ruhákon, máris eszembe jutott néhány új darab, amivel ki fogom egészíteni a már jól bevált alapdarabjaimat.

Jól összeállított öltözékem kiszolgál engem, hogy megmutathassam a legjobb oldalamat!

Már látom ebben a szezonban is kényelmesen, a stílusomnak megfelelően, a kedvenc színeimben a megjelenésem sikkes, elegáns lesz. Pont úgy, ahogy Én szeretem!

Szerettem volna egy kicsit a saját szemszögemből bemutatni Önöknek mennyivel többet ad egy jól összeállított alapruhatár egy olyan nőnek, aki ad magára, akinek fontos a megjelenése.

Nekem nagyon lényeges, hogy milyen öltözékben lépek ki az utcára. Szeretem úgy megélni a mindennapjaimat, hogy kényelmesen, elegánsan, létezem. Mert ez az én stílusom.

Az Ön stílusa milyen? Elgondolkodott már ezen?

Az öltözékünk az első mondat helyettünk!

Íme, néhány fontos kérdés melyeket kedves vendégeink tettek fel nekünk alapruhatáruk összeállítása során:

- Mi az első lépés, amikor egy alapruhatárat kezdünk el felépíteni?

Az első találkozásunk során jó néhány kérdést kell tisztába tennünk, hiszen az itt elhangzottak alapján fogjuk összeállítani az Ön személyre szabott ruhatárát.

Ez alkalommal kalandozunk a stílusok, színek, formák világában. Tapasztalataim szerint ekkor nagyon sok érdekes és értékes tapasztalat, gondolat, felismerés, rádöbbenés következik be.

- Mennyi időt vesz igénybe az első konzultáció? Kell ezért fizetnem?

  • Az első konzultációnk 50.000 forintba kerül Önnek, abban az esetben, ha megrendelés nem követi a konzultációt.

  • Abban az esetben, ha Ön minimum 50.000 forint értékű megrendelést realizál nálunk, a konzultáció végén az 50.000.-forintos konzultációs díj nem kerül kiszámlázásra, tehát azt grátiszban adjuk Önnek!

- Milyen stílusban készül egy jó alapruhatár?

Itt minden az Ön igényei szerint alakul, ahogy Ön szeretné!

A lényege egy jó alapruhatárnak, hogy maximálisan az Ön igényei szerint állítsuk össze. Nekünk az a legfontosabb, hogy az Ön élethelyzetének és kívánalmainak megfelelően alakítsuk ki a ruhatárát. Tehát, hogy milyen stílusú lesz az Ön ruhatára, azon múlik, hogy mi az Ön szíve vágya.

- Milyen darabokat tartalmaz egy jó alapruhatár?

Mindenkinek más és más az, amire szüksége van. Az első konzultációnk során fény derül a szükséges ruhadarabokra, miután feltérképeztük az Ön igényeit. Így már pontosan összeállítható a legtökéletesebb, az Ön számára kialakított alapruhatár.

- Milyen színekből áll össze az alapruhatár?

Hogy milyen színekből áll egy alapruhatár az sok mindentől függ, úgymint üzleti öltözéket állítunk össze vagy a mindennapok eleganciáját szeretnénk megalapozni. Fontos az is, hogy Ön milyen színeket szeret, milyen évszakra készítjük ezt a ruhatárat.

- Hány darabból áll egy jól működő alapruhatár?

Ez egy nagyon jó kérdés. Ezt mindig Ön dönti el. Van olyan kedves megrendelőnk, aki 5 db-ot csináltatott, de vannak szép számmal olyan kedves megrendelőink is akik évről évre visszatérnek, hogy bővítsék, újítsák ruhatárukat.

- Mennyi idő alatt készül el az alapruhatár?

Általában minimum 2 hét szükséges ahhoz, hogy az első darabok megszülessenek.

Ha úgy érzi kedvet kapott egy csodás, izgalmas kalandozásra a színek, formák, stílusok és nem utolsó sorban Önmaga jobb megismerésének világában, várjuk szeretettel szalonunkban.

Kalandozzunk együtt.

Tetszett a bejegyzésünk? Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elovasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó témáink:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page