top of page

Alapruhatár 2019-ben

Alapruhatár 2019-ben

  • Amiről nem szoktunk beszélni….

  • Szeretnénk újra régi, szeretett ruháinkhoz visszatérni...

  • A sikerünk egyik titka…

Ha szüksége van a szép ruhára, ha nem engedheti meg magának, hogy alul öltözött legyen, akkor lesz különösen jó megoldás az Ön számára szalonunk szolgáltatása, az alapruhatár elkészítése. Amiről nem szoktunk beszélni….

Mi már tudjuk és persze nagyon sok vendégünk is, hogy mi az igazi értelme az alapruhatárnak. De arra jöttünk rá, hogy igazából akkor nyer értelmet ez az egész fogalom kedves vendégeinknek is, amikor szembesül magával az alapruhatárral, amit együtt hoztunk létre.

Amikor látjuk, hogy nem jelent problémát egymással harmonizáló ruháinkból a hét minden napján felöltözni a saját ízlésünk és nem utolsó sorban kedvünk szerint, akkor jövünk rá, hiszen nekünk egy jól működő alapruhatárunk van!

Szalonunkban mégis az a különleges, hogy nem számít az, milyen a kedves vendég alkata, ha esetleg plusz kilókkal rendelkezik, esetleg alacsony, vagy épp magas termetű. Vagy bármely más probléma, akár még a mozgáskorlátozottság sem jelent számunkra problémát. Felkészültek vagyunk a női test formáiból és nem utolsósorban a ruhás szakmából.

Szeretnénk újra régi, szeretett ruháinkhoz visszatérni...

Leírhatatlan az az érzés, mikor lájuk a kedves vendégünk arcán a felhőtlen boldogságot, hogy el tudjuk készíteni régen vágyott ruháját. Például azt, amit imádott néhány évvel ezelőtt, és amit újra gondolva ismét hordhat a mai divatnak megfelelően. Átültetjük az emlékeket a mába. Hagyomány és innováció... csodás párosítás.

Kiváló minőségű alapanyagokat, egymással jól harmonizáló színekkel és kedves vendégünk stílusával kombináljuk. A végeredmény csakis jó lehet!

Ilyenkor látom kibújni újra a nagybetűs Nőt a pillantások mögül.

Azt a mindent akarás vágyát, amikor szembesül azzal, hogy nem kell megalkudni a lehetőségekkel azért, mert az alkata megváltozott. Ez nem számít, hiszen mi olyat tudunk adni, ami egyedüli….

Azt a „RUHÁT” tiszta nagybetűvel, amire oly régóta vágyott. Ez lesz az a boldogság, ami nem kényszerít senkit alkura, hiszen tényleg az lesz, amit ő szeretne! Elindul a fantázia és nincs megállás.

Megnyílik egy olyan ajtó, ami eddig zárva volt számára.

Jönnek a gondolatok, ötletek, s a szalonban körbe nézve az anyagok olyan inspiráló hatásúak, olyannyira hogy rögtön megszületik a következő ruha terve.

Már a molinó próbán alakul, hogy még milyen ruhadarabbal tudnánk teljessé tenni kedves vendégünk ruhatárát!

Ezek a ruhapróbák nagyon jó hangulatban szoktak telni. Látszik a csillogás a szemekben. A lehetőségek csillogása, amit a határok nélküli lehetőségek tárháza kínál.

Nagy öröm számunkra, amikor kedves vendégünk e szavakkal mond köszönetet nekünk:

„Ágika! Bearanyozták a napomat, visszakaptam a hitem, hogy lehetek csinos, még akkor is ha az alakom megváltozott.”

S, ha valakinek nincs ötlete, vagy épp van, akkor is minden esetben megbeszéljük, hogy milyen színeket szeret, milyen vágyai vannak és mi az, amiben szeretné látni magát. Tisztázzuk, hogy az alapruhatár milyen alkalomból kell, hol fogja használni. Ezek azok a kérdések, amiket megbeszélve bátran hozzáfoghatunk a munkához!

A sikerünk egyik titka…

Hiába gyorsult fel a világ, hiába rohan mindenki a célja felé, mi mégis azt tartjuk, hogy nem szabad ezzel felvennünk a ritmus.

Igazából azok érzik nagyon jól magukat a szalonunkban, akik értékelik azt a hozzáállást és szakma szeretetet, amit tőlünk látnak. Picit lassítjuk a lehetetlent, fékezzük a világ gyorsaságát.

Nálunk van idő egy kávét meginni, van idő megbeszélni dolgokat, magánéleti eseményeket.

Nyitottak vagyunk vendégeinkre. Azt tapasztaltuk, hogy ez szinte minden megrendelőnknek jól esik. Odaadjuk az időnket, s cserébe szeretetet kapunk.

Mi nagyon szeretjük ezt a munkát! Ez a hivatásunk! Szeretnénk a hölgyeknek örömet okozni, szeretnénk meglepni őket a kedvességünkkel. Ez a hozzáállás nem esik nehezünkre, nekünk ez a normál hozzáállásunk. Imádjuk ezt a miliőt, s szeretünk másokat is meglepni vele!

Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elolvasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó témáink:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page