top of page

Alapruhatár- Ami lelkünket kicsit megsimogatja

Alapruhatár- Ami lelkünket kicsit megsimogatja

Az alapruhatárunk darabjai nem csak csinos ruhákból állnak. Sőt leginkább nem!

Az igazán kedvünkre való ruhatár velünk él, darabjait úgy válogattuk össze, hogy tudjuk, megjelenésünk tükrözi az egyéniségünket, jellemzi stílusunkat.

A megjelenésünk az első mondat helyettünk.

Ez a benyomás egyszeri és megismételhetetlen, betekintést ad arról, hogy mit is gondolunk magunkról és a világról…. S, hogy hova soroljuk magunkat ebben a világban.

Megjelenésünket életérzéseink nagyban befolyásolják

Alapruhatárunk darabjai szívünkhöz közel állnak, szeretjük azokat nap, mint nap hordani. A személyiségünket tükrözi. Szívünk, lelkünk is benne van.

Beszéljünk kicsit arról is, mi alakítja ki ízlésvilágunkat…

Nagyon fontos, hogy gyermekkorunkban milyen a környezetünk, hisz ez alapozza meg a további viselkedésünket is az élet minden területén, így az ízlésvilágunk is születésünk pillanatától alakul, napról napra fejlődik, változik.

Mi alakítja később az ízlésünket, stílusunkat?

Ez egy nagyon összetett kérdéskör, hisz rengeteg befolyásoló tényező ér minket nap, mint nap akár észrevétlenül is.

Szívesen osztok meg Önnel egy történetet, ami a szalonban történt.

Kedves vendégem az első találkozónk alkalmával a beszélgetésünk alatt döbbent rá, hogy ő miért nem szereti a szoknyákat…

Édesanyja kisgyermek korában gyakran olyan piros pettyes pörgős szoknyát adott rá, amit nem kedvelt. Mi az, hogy nem kedvelt, egyenesen ki nem álhatta. Legszívesebben a szekrény mélyére rejtette volna el, ha teheti. Ez annyira meghatározta későbbi gondolatait is, hogy addig a pillanatig, amíg nem találkoztunk, képtelen volt szoknyát viselni. Elbeszélgettünk ezekről a dolgokról, nyitottan és bizalommal fordult felém, így elkészült az első szoknyája. Azóta az alapruhatárába is beépítettük a szoknyát, hiszen rájött, hogy milyen jól áll neki ez a ruhadarab.

Kik keresnek meg engem?

A hozzám betérő hölgyek egy része stíluskereső.

Eljutott addig a pontig, hogy be merje vallani saját magának, hogy még nem sikerült tisztázni mi az a stílus, ami igazán tükrözné az egyéniségét, mi az, ami igazán jól állna neki ruhafazonok tekintetében és kérdéses a színvilág is.

Vagy éppen az ellenkezője, tudja, mit szeretne, néhány megerősítésre még szüksége van, viszont szembesült azzal, hogy nem kap olyan stílusú ruhákat, amiket szeretne. Képtelen összeállítani ruháit a tömegtermékek piacán.

Mire számíthatok a szalonban?

Egy jó ruhatár elkészítése bizony nem egy két hét…

Az első konzultáció folyamán rengeteg kérdésre kell választ kapnunk, hogy az alapdarabok kidolgozása elkezdődhessen.

Az első alkalommal sokan kisbőrönddel érkeznek. Az én első kérésem Öntől mindig az, hogy hozzon magával néhány olyan ruhát, amit szeret és néhány olyat is, amit nem szeret valamiért. Általában a “nemszeretem” ruhákból van sok. Nos, ez az, ami ellen küzdünk…

Ezeket a darabokat kiértékeljük. Ez nagyon fontos momentuma a folyamatnak hisz így tudok belepillantani az Ön jelenlegi ízlésvilágába. Természetesen ez még csak a kezdet…

Miért elkerülhetetlen a stílus tanácsadás az alapruhatár összeállításakor?

A válasz nagyon egyszerű természetesen elkerülhető abban az esetben, ha Ön szilárd meggyőződéssel tudja, hogy mit szeretne. Engem csak arra kér, hozzam létre az Ön vágyait.

Azonban ha bizonytalan néhány alapvetően fontos dologban, ami nagyban befolyásolja az Ön sikeres ruhatárának kialakítását akkor mindenképpen ajánlom, hogy kicsit merüljünk el gondolataink bugyraiban.

Egy igazi alapruhatár megalkotása két ember közös munkája, olyan ötletelés, amiben én a gyakorlati tanácsokat osztom meg Önnel, Ön pedig a vágyait velem.

Így születik meg az a stílus, amit eddig keresett.

Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elolvasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó bejegyzések:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page