top of page

Az Örömanyaruha minősíti az esküvő színvonalát!

Az Örömanyaruha minősíti az esküvő színvonalát!


Az esküvő, a készülődés, és ami mögötte van.


Ruha és az eszmei érték, mely elkíséri Önt az esküvőre!

Amikor egy család életében eljön az a pillanat, hogy esküvőre készülnek, megannyi fontos megbeszélnivaló adódik.

Az út, amin végig megyünk, a neveltetés, amiben részesülünk, mind-mind ad hozzánk valamit. Értéket, bölcsességet, ízlést, amire nagy szükségünk van akkor, amikor a gyermekünk esküvőjére készülünk.

Az értékrend, hogy meg tudjuk különböztetni, hogy mi való egy esküvőre és mi nem, szerencsés esetben kialakul bennünk, mire gyermekünk eladó sorba lép.



Bizony nagyon fontos tudnunk azt, hogy az örömanya, az esküvőn viselt ruhájával képvisel egy értékrendet. A saját öltözékével minősíti a rendezvényt, megadja annak színvonalát.


Amikor szalonunkban belekezdünk az örömanya ruha készítésébe, mi azzal nem csak a megálmodott ruhát alkotjuk meg. A készülő ruhában benne van mindannyiunk szaktudása.

Az én öltözéktervezői tapasztalatom, szalonunk munkatársainak több évtizedes ruhakészítési tapasztalata. Sokszor a kézműves megoldással kivitelezett gyöngyözés, hímzés.

Nem ritka, hogy a kézimunka akár 3-4 napon keresztül is eltart. Ötletelünk, hogy egy-egy díszítést hogyan lehet a legjobban kivitelezni. Célunk minden esetben a lenyűgöző eredmény. Mi a profi varráson kívül szívünket-lelkünket tesszük bele az Önnek készített ruhába. Így adva plusz eszmei értéket annak.



Ez nem összehasonlítható azzal a neten vásárolt ruhával, amelyet töredék áron rendelhet meg innen-onnan az ember. Túl azon, hogy ezektől nem is várunk egy nagy minőséget, érdemes tisztában lennünk azzal, hogy az általunk feldolgozott kiváló alapanyag méter-ára sokszor több mint egy készen megvásárolt ruha összértéke.


Hisszük azt, hogy az érték, amit az általunk készített ruha képvisel, az nem csak egy ruha. Az egy vízió, mely megtestesül a ruha elkészültével.


S, ha mindezzel tisztában vagyunk, megértjük azt, hogy az általunk készített ruhák miért is értékesek. Az eszmeiséget, a munkához való hozzáállást kedves vendégeink az elkészült ruha minőségével tapasztalják meg.

„Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted,

Szánts és vess; s hagyjad másnak az áldozatot.”

(Kazinczy Ferenc: A nagy titok. 1808)


„Dobbal nem lehet verebet fogni”, avagy

Hogyan lehet elrontani egy csodás ruhában a megjelenésünket?


Amikor minden atomjaira hullik…

Az örömanya a gyönyörűen kivitelezett ruhában akkor fog tündökölni, ha a kiegészítők minőségét is olyan színvonalban és stílusban választja ki, mint a ruháját.

Hisz mit ér ruhánk eleganciája, ha a cipőnk, táskánk, ékszerünk nem a megfelelő színvonalat képviseli. Egységet csak úgy fogunk alkotni, ha képesek vagyunk megteremteni megjelenésünk harmóniáját.



Szalonunk életre hívásától fogva a mai napig is feltett szándékunk az, hogy azt a szellemiséget, amelyet képviselünk, minél szélesebb körben ismertessük meg az örömanyákkal, az esküvőre készülő fiatalokkal! Hiszünk abban, hogy az érték mindig is érték marad!


Tetszett a bejegyzésünk? Ossza meg barátnőjével is!

Szeretne a témában hírlevelet kapni tőlünk?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, s kedvét leli benne!

Kapcsolódó témáink:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page