top of page

Esküvői tervek 2021-ben

Esküvői tervek 2021-ben


Szeretnénk megosztani Önökkel pár gondolatot, hogyan terveznek mostanában a családok az esküvői ceremónia terén.

Esküvőre készülni mindig felemelő érzés. Azok a fiatalok, akiknek az életük csónakja most fog kikötni az esküvő szigetén, új helyzetettel barátkoznak meg. Az eddigi szokásokat felülírják a mostani lehetőségek, így kicsit más életszemléletet kíván meg mindannyiunktól a 2021-es év.Kedves vendégeink mesélnek arról, hogy örömanyaként milyen érzés megélni a mostani helyzetet, hogy korlátozva van a család az esküvői ceremónia megtartásában. A remény, a pozitív szemlélet arra sarkalja őket, hogy válasszák ketté az esküvői ceremóniát.

A templomi szertartást megtarthatják tavasszal, hisz ezen az eseményen nincs létszámkorlátozás. A lakodalmat pedig nyárra tervezik, amikorra reményeink szerint már megszűnnek a korlátozások.


Változik a szertartás, változik az örömanya igénye is!

Ehhez igazodva kellett megváltoztatni az eredeti ruhaterveket, megrendeléseket, melyek hozzánk érkeztek, hisz más-más örömanya ruha kell a tavaszi hűvösben, és a nyári melegben is.Mivel két különböző időszakra kell készülnünk, így két ruhatervet beszélünk át örömanyáinkkal. A templomi szertartásra kicsit sötétebb színeket, míg a nyári időszakra pasztell és fagyi színeket ajánlunk.

Megrendelőink örömmel élnek ezzel a lehetőséggel és nagyon elégedettek, aminek mi is nagyon örülünk!

Mindkét alkalomra a legmegfelelőbb ruhát tudják megrendelni, ami valljuk be, igen megnyugtató akkor, amikor oly sok tennivaló van az esküvő szervezésében.Ennek a döntésnek nem csak az örömanyák, hanem mi is a nyertesei vagyunk, hiszen van elég időnk a megrendelés elkészítésére, nem torlódnak fel a megrendelések.


Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Önök kitartanak mellettünk!


Ennek köszönhetően az augusztusi szabad időpontjaink is szépen fogyatkoznak már.

Köszönjük az érdeklődő telefonokat, e-maileket, és azt, hogy ilyen lelkesek!

Látjuk, hogy milyen örömteli az a készülődés, amiben részük lehet, s örömünkre szolgál, hogy ehhez mi is hozzájárulhatunk.„Még nem tudom, mit mondok majd, nem én,

De úgy sejtem, örömhírt hoztam én.


Örömhírt, jó hírt, titkot és szivárványt

Nektek, kiket szerettem,

Állván tátott szemmel, csodára várván.


Amit nem mondhatok el senkinek,

Amit majd elmondok mindenkinek.”


Karinthy Frigyes: Előszó- részlet


Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elovasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?


Kapcsolódó témáink:


Comments


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page