top of page

Alapruhatár

Milyen a jó alapruhatár?

„Kinyitja a szekrényét, és megtörténik, amire már régen vágyott. Könnyedén tud olyan ruhadarabokat gyorsan, ügyesen összeválogatni, amiben harmonikus, elegáns és magabiztos lesz a

megjelenése. Amiben egész nap jól érzi magát. Kell ennél jobb érzés?

  • Nincs egy rongyom sem már megint

  • Egy fontos találkozóm van ....

  • Mit vegyek fel?

Tele a szekrényem, még sincs egy használható ruhám sem. Na ez nem mehet így tovább, segítség!!!

Önnel is előfordult már, hogy ilyen szituációba került?

Milyen a jó alapruhatár?

Hogy kezdjek hozzá a kialakításához?

Az alapruhatár felépítése pont olyan fontos feladat, mint kialakítani a lakásban az otthont.

Az alapruhatár összeállítása vagy egy új élethelyzethez való átalakítása nagyon izgalmas feladat, de egy csomó stresszel is járhat. Főleg, ha még nincs teljesen tisztában a saját stílusával, hogy milyen színek, ruhafazonok állnak jól Önnek igazán. Kell nekem szakember?

Ha megszületett a komoly elhatározás én azt ajánlom Önnek, hogy az induláshoz kérjen szakembertől segítséget. Egy jó ízlésű, e tárgykörben jól felkészült szakember nagyon sok érdekes dologra tudja felhívni a figyelmét, rendet tud tenni az összekuszálódott gondolatok között. Mi kell egy alapruhatárba? Az elmúlt években sokan kérdezték tőlem, hogy szerintem mi az, ami feltétlenül kell egy alap ruhatárba.

Szerintem erre a kérdésre a jó válasz az, hogy mindenkinek más, ez teljesen egyén függő!

Erre akkor tudok igazán jó választ adni, amikor beszélgetésünk során kiderül az, hogy mi késztette Önt arra, hogy meghozza a döntést, szeretne kialakítani egy jól használható alapruhatárat. Az új alapruhatár kialakításához ki kell derítenünk például, hogy Ön miben érzi jól magát, milyen színek állnak jól Önnek, milyen fazonok mennek jól az alkatához. Miért jó ez Önnek? Az áhított végeredmény.... „ Reggel felkel, siet, rengeteg a teendő munkába indulás előtt. Kinyitja a szekrényét, és megtörténik, amire már régen vágyott. Könnyedén tud olyan ruhadarabokat gyorsan, ügyesen összeválogatni, amiben harmonikus, elegáns és magabiztos lesz a megjelenése. Amiben egész nap jól érzi magát. A vidám, könnyed napkezdéshez hozzájárul az öltözködése is.” Barátom, a szekrény

Lássuk hát, mi található egy olyan hölgy szekrényében, akinek a szekrény a barátja, akinek már kialakítottuk az alapruhatárát! A most következő ruhadarabokat feltétlenül ajánlom a jól variálható, praktikus ruhatárába. Legyen szó bármilyen alkalomról, ezután sosem kerül zavarba!

Sötét nadrágkosztüm: Lehetőleg fekete, hiszen ez a szín kombinálható a legtöbb más színnel. Ha nem szereti a feketét, szóba jöhet sötétkék is, ugyanolyan elfogadott az üzleti körökben, akár a fekete.

Midi szoknya:

Színben ugyanolyan, mint a kosztümünk színe, hisz így tudjuk variálhatóvá tenni öltözékünket. Lehet ez egy ceruza szoknya, vagy akár egy kellemes lefelé bővülő szoknya fazon is.

Fehér ing: Jól kiegészíthető akár egy kis sállal vagy brossal — ezek mindig elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Egyberuha:

A kosztümünk színével megegyező színben készítve, midi hosszban. A fazonja lehet klasszikus tubus ruha, vagy akár lefelé bővülő fazon is attól függően, hogy mi áll jól nekünk!

Fekete elegáns gyapjú kabát: A kabát az első mondat helyettünk a hideg hónapokban, ezen nem szabad spórolnunk. Egy csinos és elegáns fekete kabáttal mindenhol, minden szituációban megjelenhetünk, nem beszélve arról, hogy milyen sok érdekes kiegészítővel tehetjük még különlegesebbé megjelenésünket. Akár egy szuper táskával, sállal, vagy akár egy szép brossal is kiegészíthetjük viseletünket.

Amikor már megvan egy jól hordható, kényelmes alapruhatárunk, bátran kísérletezhetünk a legkülönbözőbb kiegészítőkkel, úgymint:

  • kardigánok

  • sálak

  • cipők

  • táskák

  • ékszerek

Egy dolgot sose feledjünk: a stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit az anyagiaktól függetlenül bárki megengedhet magának.

Ön barátságban van a ruhásszekrényével?

Szeretné, ha a reggelei derűsen kezdődnének, ha a ruhatára Önről szólna?

Segítünk Önnek az alapruhatárának kialakításában!

+36 70 386 77 48

Kapcsolódó bejegyzések:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page