top of page

Milyen anyagokat válasszunk az örömanya ruhánkhoz?

Milyen anyagokat válasszunk az örömanya ruhánkhoz?


Egy kiváló minőségű, gyönyörű örömanya ruhában, ami minden porcikájában önről szól, a nagy naphoz méltóan boldogan és magabiztosan ünnepelheti gyermeke boldogságát.



Ahhoz, hogy ez az álom megvalósulhasson, a legjobb minőségű, természetes alapanyagú textilekkel kell dolgoznunk!


A ruha tervezésekor az anyagválasztásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Ez bizony nem megy két perc alatt, több körben válogatjuk anyagainkat.


A hozzánk betérő Hölgyekkel mindig folytatunk egy kis eszmecserét az alap-elképzelésekkel kapcsolatban. Ilyenkor beszélgetünk az esküvőről, a szertartásról. Ennek a beszélgetésnek a kapcsán kiderül számos olyan információ, ami meg fogja határozni az örömanya ruhát, hogy csipkés együttes, egészruha, vagy akár nadrágos együttest készítünk-e el.

Mindezek mellett a másik nagyon fontos tényező a kedves vendég stílusa, bőrszínének tónusa, a szeme színe, a haja színárnyalata.

A készülő ruhákat úgy tervezzük meg, hogy az örömanya komfortosan érezze majd magát a ruhában mind amellett, hogy elbűvölő is legyen a nagy napon.



A hozzánk illő szín kiválasztása is elengedhetetlen az anyag választásakor.


A tükör nem hazudik!


Az a jó alapanyag, ami megszólítja Önt, amiben el tudja képzelni Önmagát.

Mi tudjuk azt is, hogy mi való és mi nem való a kiválasztott ruhamodellhez s ennek alapján ajánljuk az alapanyagokat.


Ha okosan állítjuk össze az örömanya öltözéket, kialakul egy olyan ruha, vagy akár kisebb kollekció, ami mindig biztos pontot jelent az öltözködésében, ha valahol meg kell jelennie. Legyen az színház, vacsora, szülinapi összejövetel, vagy akár egy koncert.

Egy szép selyem zsakard… egy hernyóselyem zsorzsett bizony bearanyozhatja a napunkat.

Évtizedes múltra tekint vissza a szatén, a zsorzsett és a csipke is.

Mindegyik anyag igazán kifinomult és előkelő.



Ha a „Nagy Nap” nyáron van, akkor értékelni fogjuk az olyan könnyű és jól szellőző anyagokat, mint a sifon vagy akár a hernyóselyem zsorzsett.

Ez a jól bevált folyamat, a sok-sok tényező megfelelő összeállítása lehetővé teszi, hogy létrehozzuk a gyönyörű örömanya ruhát, ami ízig-vérig kedves vendégünkről szól.


Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elovasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó témáink:

Tags:

Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page