top of page

Milyen a tökéletes örömanya ruha 2023-ban?

Esküvőre meghívást kapni igazán felemelő érzés. Ez az alkalom egy kapcsolat kiteljesedését jelenti, azt hogy a pár együtt szeretné élni tovább az életét. Az ünnep, a szeretet, a szép ruhák jutnak eszünkbe róla. Ilyenkor, kilépve a hétköznapi forgatagból, kicsit megpihen a lelkünk és együtt ünneplünk az ifjú párral. Mosolyok, vidámság, jó hangulat vár ránk. Ki ne vágyna erre?


Az esküvői szezon előtt, így most is, felmerül a kérdés, hogy milyen a tökéletes örömanya ruha 2023-ban?


A leggyorsabb válasz, ami eszünkbe jut a kérdés kapcsán, hogy az az alkalmi ruha, amiben Ön igazán jól érzi magát. De félretéve a viccet, szeretnénk elmondani, hogy mi is a lényeg az örömanya ruha kiválasztása során.

Természetesen mindig vannak divatszínek, illetve gyakran választott ruhafazonok és alapanyagok, melyek jellemzőek az adott évre, de a lényeg, hogy az örömanya ruhában érezze jól magát és tudjon természetesen viselkedni benne.Elmondhatjuk, hogy az idei évre a pasztell színek és ezen belül is az ezüst, a rózsaszín lesz a kedvenc, míg a csipke töretlenül követeli helyét a népszerű alapanyagok között.

Egy fontos jó tanácsunkat mindenféleképpen szeretnénk megosztani Önnel!


Csak olyan ruhát válasszon a nagy alkalomra, melyben megtanult létezni, melyben természetesen tud viselkedni.


Annyi minden más van, ami leköti majd figyelmünket, ne kelljen még arra is koncentrálni, hogyan legyünk önmagunk, hogyan viselkedjünk természetesen a ruhánkban.Összegyűjtöttünk pár gondolatot, melyekkel gyakran találkozunk a vendégeinkkel beszélgetve, mikor a ruhájukat tervezzük az esküvőre.


Praktikusság

Sokak szempontjából fontos dolog , hogy praktikusan válasszunk ruhadarabot az esküvőre. Mire gondolunk?

Vendégeinkkel beszélgetve az örömanya ruha tervezésekor szóba kerül, hogy szeretne olyan ruhadarabokat, melyeket a továbbiakban is ki tud majd használni, és ne csak az adott alkalomra készüljön a ruha. Amennyiben ez a döntő tényező, figyelmünk a kétrészes ruhadarabokra illetve az alapruha és az arra felvehető csipke illetve muszlin kabátkákra irányul. Ha kombinálható ruhadarabokat készítünk, sokkal jobban ki tudjuk azokat a későbbiekben használni.


Luxus kivitel

Engedje meg magának a kényeztetést és válasszon az ön szempontjából luxus dolgokat alapanyag, ékszerszett, cipő tekintetében. Hiszen ez a nap mégiscsak egy ünnep, de nemcsak a fiatal pár szempontjából, hanem a szülői munka tekintetében is. Ünnepelje meg magát, hogy felnevelte gyermekét, végig kísérte a felnőtté válás útján. Ez az Önök napja is örömszülőként!Anyag minőség

Alapanyag tekintetében ne érjük be, csak a legjobbal. Szalonunkban organikus alapanyagokkal dolgozunk, hiszen ezek azok a textilek, melyeket, ha szépen kidolgozunk, megfelelő minőséget adnak a ruhának. Nincs is annál kínosabb, ha a ruhánkat nem tudjuk kivasalni, mert a varrásoknál ráncot vetnek, vagy elnyúlt a ruha nyaka mire felvesszük. A természetes alapanyagok továbbá segítenek a jól szellőző tulajdonságukkal, amikor arra lenne szükségünk, hogy ne gyulladjunk meg a ruhánkban.Átöltözés

Nagyban befolyásolja az esküvő hossza azt, hogy mit ajánlunk vendégünknek az örömanya ruha választásakor. Hiszen egy egész napos esküvőt képtelenség egy ruhában átvészelni. Muszáj átöltöznünk napközben, felfrissítve magunkat, sminkünket, hajunkat. Nagyon kínos lenne 8-9 órát egy ruhában tölteni. Így átöltözéskor egy jó esésű selyemből, vagy zsorzsett anyagból készült laza fazonú ruhában, sokkal kellemesebben folytathatjuk az ünneplést.


Összegzésképpen elmondhatjuk, hogyha számba veszünk minden körülményt, figyelemmel vagyunk a sok-sok tényezőre az örömanya ruha tervezéskor, az eredmény meg fog mutatkozni a ruhában. Közösen gondolkodva, egymást segítve az úton meg fog születni a RUHA, csupa nagybetűvel, melyre mindig szívesen gondol vissza.Köszönjük megtisztelő figyelmét, hogy időt szakított írásunkra. Bizunk benne, hogy sikerült néhány kellemes percet szereznünk Önnek, míg sorainkat olvasta.


Ha szívesen megosztaná írásunkat barátnőjével, édesanyjával, nagyon köszönjük!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról?Kapcsolódó témáink:

Comments


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page