top of page

Örömanya ruha Budapestről

Nem számít a távolság, a hazánktól távol élő vendégeink gyakran Budapestről szerzik be az örömanya ruhát gyermekük esküvőjére.


Mindig is úgy szerettünk volna dolgozni, hogy a hírünk méltó legyen hozzánk, hazánkhoz, a magyarokhoz. Egyre többször tapasztaljuk, hogy megrendeléseink a határon túlról érkeznek. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Európa számos országában viselték már a budapesti szalonunkban készült örömanya ruhákat.


Nem számít a távolság, jó szervezéssel, előre tervezéssel ügyesen bonyolítjuk le a ruhapróbákat. Mit is jelent ez?


Külföldről érkező vendégeink a pár napos magyarországi látogatásukat a bejelentkezési időponthoz alakítják, majd csapatunk az erőforrásait az adott megrendelésre összpontosítva, a lehető leggyorsabban elkészíti a molinó próbához a ruhát. Miután már sikerült kiválasztani és véglegesíteni az alapanyagot és a kiegészítőket is, rövid időre elválnak útjaink.

Kedves vendégünk hazatér a megszokott életéhez, mi pedig folytatjuk a "lázas munkát", szabjuk-varrjuk az anyagot, dizájnoljuk a ruhát, a kiegészítőket.A főanyagos próbán már teljes valójában találkozik kedves vendégünk a ruhájával, mely próba gyakorta az örömkönnyektől sem mentes. Ez a találkozás sokszor időutazásként hat, az ilyen volt-ilyen lett gondolatokkal, hiszen a molinó anyagból készült ruha nélkülöz minden díszítést, itt a ruha formáját tökéletesítjük. Ahhoz, hogy a végeredmény csodálatos legyen, elengedhetetlen, hogy a legjobb alapruha készüljön el, melyet a főanyag és a díszítések tesznek varázslatossá. Szeretjük átélni mi is a főanyagos próba pillanatait. Az örömtől ragyogó tekintet, a boldogság a mi szívünket is átjárja.

Izgalommal várjuk ezeket a próbákat, vágyva a csodálkozó, fátyolos tekinteteket, a mély érzelmeket, melyet az örömanya ruha vált ki kedves megrendelőnkből. Miután felocsúdtunk az érzelmes pillanatokból, ellenőrizzük a ruha minden részletét, beállítjuk a hosszakat, esetleg szűkítjük a ruhát, de ilyenkor már nagy változtatások nem történnek rajta.


Majd ezután ismét a szakmai munka következik, a ruha készre varrása és annak átadása.

A találkozók időpontjait a megrendelő igényeivel és a lehetőségeink figyelembevételével alakítjuk. Bevalljuk, ez sokszor kívánja meg tőlünk a nagyfokú rugalmasságot.

Bármennyire is szeretnénk a rövid határidőknek megfelelni, a lehetőségeink csökkenésével, értjük itt az egyre növekvő megrendeléseket, szűkül a rugalmasságunk is. Szakértő csapatunk kapacitása meghatározott, bizonyos lehetőségeken túl nem terhelhető.


Számunkra a minőségi munka az elsődleges szempont, nem a nagy megrendelésszám teljesítése. Így nagyon fontos, hogy időben jelentkezzenek be hozzánk, - akár belföldről, akár külföldről látogatnának meg bennünket - hogy szalonunk munkatársai készíthessék el Önnek azt a ruhát, melyet mindig is szeretett volna!


Köszönjük megtisztelő figyelmét, hogy időt szakított írásunkra. Bizunk benne, hogy sikerült néhány kellemes percet szereznünk Önnek, míg sorainkat olvasta.

Ha szívesen megosztaná írásunkat barátnőjével, édesanyjával, nagyon köszönjük!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról?


Kapcsolódó témáink:

Comentarios


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page