top of page

Mérték utáni ruhakészítés, méretes szabóság

Mérték utáni ruhakészítés, méretes szabóság

Közeledve a tavaszhoz, az örömanya ruha szezonhoz, szeretnénk megosztani Önökkel, mit is jelent a mérték utáni ruhakészítés.Miért van az, hogy szalonunk tele van szebbnél szebb ruhákkal, mégis, ha készruhát szeretne vásárolni tőlünk, nem tudna.

A magyarázat nagyon egyszerű.


A mérték utáni ruhakészítés lényege, munkánk lényege…


Mindenekelőtt egy tévhitet szeretnénk eloszlatni arról, hogy mit jelent, vagy mit nem jelent a méretes szabóság, vagy a mérték utáni ruhakészítés.


Hogy mit nem jelent?

Nem azt jelenti, hogy Szalonunkban van konfekció méretű készruha és azt az ön méretére igazítjuk. Az nem mérték utáni ruhakészítés, az alakítás.


Mi azt vállaljuk, hogy az Ön méretében, az Ön alkatára készítjük el a kiválasztott ruhát. Tehát a munkánk leegyszerűsített lényege, hogy a méteráruból ruhát varrunk Önnek.Tehát nálunk a szó klasszikus értelmében nincs készruha, melyet leemelünk a vállfáról, hogy Ön meg tudja vásárolni azt. Szalonunkban inspirációnak vannak kitéve, általunk készített gyönyörű ruhák, melyeket meg lehet csodálni, meg lehet fogni, magunk elé lehet helyezni, hogy jól állna-e az az anyagpárosítás, vagy a ruhafazon.


Amit lehet tudni Ruhaszalonunkról, s rólunk, hogy saját tervezésű, évről évre frissülő ruha kollekciónk van, melyet kiváló szakmai csapatunk alkot meg.


A tervezéstől a ruha elkészítéséig megannyi munkafolyamatot hangolunk össze, hogy kedves fotómodelljeink méretében elkészüljenek a bemutatásra szánt darabok. Ám, mit sem érne a sok munkánk, ha ezek után profi fotózáson nem örökítenénk meg a ruhákat érdekében annak, hogy online felületeinken is bemutathassuk Önöknek ezeket a gyönyörűségeket.S, amennyiben megtisztel bennünket és eljön szalonunkba, élőben is megtekintheti a kiállított darabokat, inspirálódhat a ruhája tervezéskor.

Arra szeretnénk biztatni Önt, Önöket, hogy legyenek bátrak, s próbálják ki a saját méretre készült ruha nyújtotta exkluzív komfort érzetet, azt a semmivel össze nem hasonlítható luxust, melyet az Ön alkatára szabott ruha élménye ad.


Köszönjük megtisztelő figyelmét, hogy időt szakított írásunkra! Bízunk benne, hogy sikerült néhány kellemes percet szereznünk Önnek, míg sorainkat olvasta.


Ha szívesen megosztaná írásunkat barátnőjével, édesanyjával, nagyon köszönjük!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról?Kapcsolódó témáink:


Komentar


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page