top of page

Most valami igazán gyönyörűt szerettem volna!

Mindannyiszor megtiszteltetés számunkra, mikor új vendég érkezik hozzánk!

Ő a bizalmát adta nekünk, cserébe mi a munkánk iránti szeretetünket nyújtjuk át neki, s általa azt a lehetőséget, hogy csodálatos örömanya ruhája készüljön szalonunkba.



Kedves vendégünk tollából idézünk néhány sort, melyet a ruhakészítés folyamán fogalmazott meg:


“Nekem még sosem volt saját méretemre készített ruhám, de azt tudtam, hogy a gyerekek esküvőjén szép akarok lenni. Szeretek ünnepelni, vannak alkalmi ruháim, de most valami igazán gyönyörűt szerettem volna.

Újdonságként hatott már maga a bejelentkezés folyamata. Ágnessel telefonon egyeztettünk időpontot. Nagyon segítőkész volt, rugalmasan állt hozzám, a szabadidőmhöz, ahhoz, hogy messziről érkezem a budapesti szalonba. Ami nagyon tetszett, hogy tényleg azt éreztem, hogy vár rám, hogy érdeklődik irántam. A telefonban pár szóban beszéltünk a színeimről, hogy mit szeretek egy ruhában és mit nem.



A szalonba belépve nagyon kellemes érzés vett körül. Béke, nyugalom, és igen, boldogság is. A pesti forgatagból megérkeztem egy olyan helyre, ahol még sohasem jártam, mégis azt éreztem, hogy ismerős minden. Éreztem, hogy a legjobb helyre jöttem, biztonságban vagyok és a készülő ruhám is biztonságban van. Csodás örömanya ruhám lesz, tudtam!


Miért éreztem, hogy vártak rám?



A csodálatosan szép anyagok közül a kedvenc színeim voltak előkészítve. Többféle csipke, többféle szövet, világosabb és erősebb színben, de az én színeim voltak! Csak ámultam- bámultam, hogy mennyi lehetőségem van. Épp az ellenkezőjére számítottam, hogy tanácstalanul fogok kukán ülni és azt sem tudom, mit akarok. Úgy beindult a fantáziám, azt éreztem, hogy mindet akarom. Az összes anyagból akarok ruhát magamnak.



Végülis több gyönyörű ruhám is lett amiket kombinálni is tudok egymással, mert felsőkből, szoknyából és ruhából áll az örömanya együttes. Így át is tudok majd öltözni a nap folyamán, ami megkönnyíti az életemet az esküvőn. Amire pedig egyáltalán nem is számítottam, hogy a ruhám anyagából lesz majd irtó cuki kistáskám, és még az ékszerekért sem kellett nyakamba venni a várost, hiszen a szalonban ezt is megkaptam. Csillogóan szép ékszerszettet tudtam választani a ruháimhoz.



Ágnes kicsit mesélt az ékszerek fűzéséről, hogy melyik gyöngyöket fogja kombinálni a nyakláncban és a karkötőben, és hogy a fülbevalóhoz mi alapján választja ki a gyöngyöket. Nagyon érdekes volt hallgatni, hogy is áll össze egy ékszer és miért kell ehhez is pontosan megmérni engem.



Elvarázsolva ücsörögtem a szalon rusztikus székén és még órákig tudtam volna időzni ott. Az érzés elmondhatatlan.

Öröm, boldogság, hála járta át a szívemet, mert éreztem, hogy nem csak ruhát és ékszert kaptam ezzel a találkozással, hanem olyan élményeket, melyek szép emlékké válnak és mindig jól lesz visszaemlékezni rájuk. Ahogy telnek az évek felettünk és egyre több tapasztalatot gyűjtünk a világról, talán még jobban meg tudjuk becsülni az ilyen találkozásokat!”


Köszönjük megtisztelő figyelmét, hogy időt szakított írásunkra. Bizunk benne, hogy sikerült néhány kellemes percet szereznünk Önnek, míg sorainkat olvasta.


Ha szívesen megosztaná írásunkat barátnőjével, édesanyjával, nagyon köszönjük!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról?



Kapcsolódó témáink:



Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page