top of page

Csipke

Csipke…

Mi minden van e szó mögött! Egy egész élet…

szenvedély, alázat, kitartás, maga a csoda.


Nekem ez jut eszembe, amikor a csipkére gondolok:

Ez az anyag, ami észrevétlenül beszőtte az egész életemet. A mai napig is valami különös izgalom, szenvedély lesz rajtam úrrá, amikor látom, hogy alakulnak a csipkecsodáink.


Amikor az ember ebben a szakmában elkezd szakosodni, kezdi megtalálni a saját hangját. Észrevétlenül fordul olyan alapanyagok felé, amelyek számára nagyon kedvesek. Az egyik ilyen nagy szerelem nálam a csipke.


A hosszú évek alatt megtanultunk egymással bánni, megszerettük egymást.

Volt itt minden…

Volt olyan csipke a kezeim között. aminek a feldolgozását senki nem merte elvállalni, mert olyan drága és olyan kényes volt. Csoda volt vele dolgozni.


A csipke egy nagyon érdekes, rafinált, hozzáértést igénylő szépség, annyira mutatja meg magát, amennyire felkészült vagyok, amennyi türelmem és fantáziám van hozzá és nem utolsó sorban kitartásom.Sokszor felmerül nálunk az a kérdés a telefonban, hogy egy csipke ruha mennyibe kerül?


Ez egy jó kérdés. A válasz lehetne egyszerű is, de nem az.

Azok a minőségi csipkék, amivel mi foglalkozunk nagy szakértelmet, türelmes, odaadó hozzáállást igényelnek.

Szinte minden egyes darab más megmunkálást kíván és nagyon fontos az is, hogy Ön mit szeretne látni a ruhán.

Bordűrös a csipke, vagy sima, milyen eldolgozással fogjuk lezárni a csipkét, ez mennyi kézimunkát igényel.

Sokszor egy-egy csodás ruhadarabban, főleg ha gyöngyös a csipke, 100-120 óra munka is benne van. A nagy menyasszonyi ruhákban sokszor a többszöröse is.


A finom időtlen, klasszikus elegancia soha nem megy ki a divatból.


Nálunk csak a fantáziája szab határokat annak, hogy milyen lesz a csipkével kombinált öltözéke.Az idei csipkedivat merőben más, mint a tavalyi volt. Most előtérbe kerülnek az erősebb, feltűnőbb csipke színek is, úgymint türkizkék, türkizzöld, királykék.

Természetesen maradnak az uralkodó, mindig befutónak számító színek is úgy, mint sötétkék, galambszürke, a rózsaszínnek árnyalatai és a kihagyhatatlan óarany.

A csipkével kombinált Örömanya ruha olyan nemes-elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének, ami semmi mással nem összehasonlítható.A csipke nálam az a szerelem, ami egy életen át tartani fog!

Nem véletlen, hogy szalonunk anyagkínálata hűen tükrözi mindezt az imádatot és alázatot, amit a csipkék iránt érzek.


Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elovasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó témáink:


Kommentare


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page