top of page

Haute couture- magas minőségű, nemes kivitelű ruhakészítés

Haute couture- magas minőségű, nemes kivitelű ruhakészítés. A különbség, ami szembetűnik már az első pillanatban.


Szeretjük azt adni, amit mi is kapni szeretnénk.


Aki szeretne egy igazán szép ruhát, aki hajlandó áldozni rá, meggondolja, hogy hova menjen vásárolni! Tudjuk, hiszen vásárlóink gyakorta mesélik el kálváriájukat, amin keresztül mennek, mire ránk találnak.
Mit is szeretnének ők kapni? Mit kerestek eddig?


Egy olyan hiteles helyet, ahol megbízhatnak a készítőben, ahol azt a ruhát kapják a pénzükért, amit szerettek volna. Hisszük, hogy a szakértelem, és a diszkréció, amit tőlünk kapnak megrendelőink, a bizalom kialakulásához vezető út kezdete.

Az a kapcsolat, amely kialakul köztünk a ruhakészítés során több, mint vevő és eladó közti kapcsolat.

Hiszen jó-pár bizalmas dologra is fény derül már az első találkozásunkkor. Ehhez a tevékenységhez megfelelő intim szféra szükséges.

Mire eljutunk a méretek levételéig, már túl vagyunk egy kiadós beszélgetésen a készülő ruhával kapcsolatban. Addigra már bemutatjuk a szalonban található ruhákon keresztül azt a kiváló minőséget, amit kapnak tőlünk kedves megrendelőink, megtapasztalhatják szakértelmünket is.


Már elkészültek gondolatban a ruhatervek, kialakult az Ön haute couture ruhája.


A kiválasztott ruhafazonhoz az anyag ajánlása során megismerheti alapanyag

kínálatunkat. Elmondjuk melyik anyag miért lesz jó, vagy épp ellenkezőleg, miért nem lesz alkalmas az adott ruhához. Megbeszéljük a ruha viselése során elvárt igényeit, hogy minél jobban megfelelhessünk az Ön kívánalmainak. Az alapanyag ismeretünk ötvözve a készítési szakértelmünkkel, segít minket abban, hogy a legjobbat adhassuk Önnek.
Egy anyag több arca


Így fordul az elő, hogy egyazon anyag, ha valamit el szeretnénk fedni vele, például takarni szeretnénk néhány plusz kilót, más technológiai kialakítással egy testesebb anyaggá válik, míg ha könnyedebb ruhadarabban gondolkodunk, teljesen más típusú készítési technológiával egy esős, lágyabb alapanyaggá válik, s alkalmas lesz valamilyen laza formájú modellhez is.

A lehetőségek tárháza szinte kifogyhatatlan. A választás lehetősége mindig a kedves megrendelőé.

Mi azért vagyunk, hogy létrehozzuk Önnek azt a ruhát, amit mindig is szeretett volna.


Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátnője is biztos szívesen elovasná!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó témáink:

Comments


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page