top of page

Nálunk élménnyé válik az öltönykészítés!

Nálunk élménnyé válik az öltönykészítés!

Egy prémium minőségű öltönyben, ami minden porcikájában önről szól, magabiztosan jelenhet meg az Önnek fontos eseményeken.

A hozzánk betérőket szakértelemmel várjuk. Tanácsokkal és a múltból vett tapasztalatokkal segítjük az öltönykészítés folyamatán. A mi célunk az Ön megelégedése mind a közösen eltöltött időre mind az elkészült öltöny minőségére vonatkozóanMi nem sajnáljuk Öntől az időt!


Nálunk lehetősége van nyugodtan válogatni anyagaink, modelljeink közül, elidőzhet egy-egy fontos részlet kapcsán. Mi úgy tekintünk minden egyes megrendelőre, mintha egy regényben új történetbe kezdenénk. Hiszen mindenki egyedi igénnyel, külön kéréssel érkezik hozzánk.

​Mi már tudjuk azokat az apró titkokat, amire nagyon fontos odafigyelnünk, hogy a közösen megalkotott öltöny a nagybetűs ÖLTÖNYE lehessen.

Szebbnél- szebb anyagaink is Önt szolgálják. Szabó mesterünk segítségével kellemes környezetben, egymásra hangolódva tervezzük meg az öltönyét, mely teljes mértékben Önről szól, s hűen tükrözi az Ön stílusát, erőt sugárzó személyiségét.

A megrendelés véglegesítése után szabó mesterünk és szakemberei sok év tapasztalatát felhasználva professzionális módszerekkel készítik el egyedi öltönyét.

Számunkra fontos küldetés, hogy vendégeink megelégedéssel és jó emlékkel távozzanak. Hiszen mindnyájukat visszavárjuk.Tetszett a bejegyzésünk?

Ossza meg másokkal is, barátai is biztos szívesen elovasnák!

📧

Szeretne feliratkozni hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen témáinkról és csak a hírlevél olvasóinknak nyújtott számos kedvezményünkről?

Kapcsolódó témáink:

Comments


Ajánlott Bemutatók
Legfrissebb Bemutatók
Archívum
Keresés címkék szerint
Egyéb
bottom of page